Einde Voorstelling de Podcast

een project van Einde Voorstelling — Breda, Nederland
Einde Voorstelling de Podcast

Met deze podcast willen Sanne, Stefan & Maarten hun theater-enthousiasme overbrengen op de luisteraars.

Einde Voorstelling
Einde Voorstelling
Oud theater medewerkers.

Drie oud-collega's die elkaar hebben gevonden in hun liefde voor theater. Sanne, Stefan en Maarten maken een podcast over theaterbezoek.

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 75 of meer
  Toejuichen

  Voor een donatie van 75 euro ontvangt u een Podium Cadeaukaart t.w.v. 10 euro en, jawel, een smeulende sticker! Wees er snel bij, want er zijn maar 100 cadeaukaarten beschikbaar.

 • € 10 of meer
  Hoorspelen met de EV sterren

  Voor een donatie van 10 euro ontvangt u een een van de zes geluidsfragmenten waarin de sterren van ‘Einde Voorstelling’ een monoloog of dialoog uit het rijke oeuvre van William Shakespeare vertolken! Wie wil dat nu niet? Doneer meer en spaar ze op die manier allemaal. Een rijke collectie aan cultuur staat u te wachten.

 • € 20 of meer
  Lekker blijven plakken

  Voor een donatie van 20 euro ontvangt u een superdeluxe ‘Einde Voorstelling’ sticker! Denk eens aan de mogelijkheden! U kunt de sticker plakken in uw agenda, op uw auto, een viltje, de koelkast en wie weet waar nog meer!

 • € 50 of meer
  De voorbespreking

  Voor een donatie van 50 euro krijgt u een ’early release’ van de afleveringen. Twee dagen voordat deze in de podcast apps verschijnen ontvangt u het al in de mail. En dat is niet alles, ook de sublieme sticker zit erbij!

 • € 100 of meer
  Een daverend applaus

  Voor een donatie van 100 euro krijgt u een Podium Cadeaukaart t.w.v. 25 euro, waarvan er slechts 30 beschikbaar zijn. En uiteraard een schitterende sticker!

 • € 500 of meer
  Een staande ovatie!

  Voor een donatie van 500 euro krijgt u de unieke ervaring om mee te gaan naar een voorstelling die wij bezoeken tijdens de opnames van de podcast! We spreken af in een theater bij u in de buurt. Inclusief pauzedrankje. Exclusief reiskosten. Wacht niet te lang met deze donatie, want er zijn slechts 6 van deze ervaringen beschikbaar! En als kers op de taart zit daar ook nog eens een sappige sticker bij!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023