Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Eeuwige dank en roem!

Dankjewel! Je maakt het mogelijk om een van de kostuums te realiseren.

€ 25 of meer
Foto van jouw kostuum + persoonlijk bedankje

Bij een donatie van €25,- of meer ontvang je een foto van het kostuum dat jij mede mogelijk hebt gemaakt en een persoonlijk bedankje van de betreffende speler!

jan 2022 verwachte levertijd.

€ 50 of meer
Postkaart vol kunst en poëzie

Bij een donatie van €50 of meer ontvang je een persoonlijke postkaart met artwork van beeldend kunstenaar Jan Tinholt en een troostend gedicht van Toon Tellegen.

jan 2022 verwachte levertijd.

  Tip
€ 75 of meer
Exclusieve filmvertoning 'de Troostprijs'

Bij een donatie van €75,- of meer ontvang je een exclusieve vertoning van de bijzondere film 'de Troostprijs' bij jou thuis! Vorig seizoen ontwikkelende KRACHTVOER Theater deze korte film. De Troostprijs is gemaakt als reactie op de sociale isolatie en de verplichte afstand, waarin het verlangen naar onderling contact in dit jaar van sociale isolatie voelbaar wordt. Op een beeldende, associatieve wijze zien we hoe jong en oud, ondanks de verplichte afstand, samen het leven vieren. Je ontvangt een exclusieve link, waarmee de film tijdelijk beschikbaar is en je deze troostende film met de hele familie en al je vrienden kunt delen!

jan 2022 verwachte levertijd.

€ 250 of meer
Bezoek de Stoet!

Doneer je €250,- of meer? Dan nodigen we je graag als VIP gast uit om een van onze bezoekjes aan de zorginstellingen bij te wonen. Zo ervaar je aan den lijve het effect van dit bijzondere project!

apr 2022 verwachte levertijd.

€ 500 of meer
Artwork van beeldend kunstenaar Jan Tinholt

Bij een donatie van €500,- of meer ontvang je een uniek werk van beeldend kunstenaar Jan Tinholt op canvas. Wil je een indruk krijgen van zijn vrolijke werken? Ga dan naar https://www.smelik-stokking.nl/kunstenaar/jan-tinholt/

apr 2022 verwachte levertijd.

"WOW! Ontzettend bedankt voor je steun. Mede dankzij jouw donatie kunnen we kostuums voor 'de Stoet' gaan ontwikkelen. Je bent een topper!"
- KRACHTVOER Theater

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2021