Hoera!! Hans Withoos - Surrealistische film | Hans Withoos is geslaagd!

Dankzij 192 donaties die samen € 10.010 opleverden voor Hans Withoos.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Surrealistische film | Hans Withoos

Een film over mijn zoektocht naar de samensmelting van de werken van mijn voorouders en mijn fotografie

Hans Withoos
Hans Withoos
Fotograaf/beeldenmaker

Ik ben hans Withoos, fotograaf en beeldenmaker en woon en werk in Rotterdam.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Wil je het project graag steunen maar wil je geen tegenprestatie ontvangen voor jouw donatie? Super veel dank voor je support!

 • € 25 of meer
  Tombola ‘ Making Milky Waves’ 2020

  Voor €25,= bovenop je donatie ding je mee naar een echte Withoos!! Onder de donateurs van de tombola wordt bovenstaand werk verloot wanneer het doel behaald is! Je ontvangt dan ‘Making Milky Waves’ op 35 x 35 cm dat is ingelijst 44 x 44 cm achter museumglas ( galeriewaarde € 1200,=). Het werk is genummerd , gesigneerd en voorzien van een echtheidscertificaat.

 • € 25 of meer
  Ansichtkaarten set!

  Dank je wel! Je ontvangt een ansichtkaarten set, waar je ook anderen weer blij mee kunt maken!

 • € 50 of meer
  Boek ‘Ander licht op Withoos’ Hans Withoos

  Het boek met het nieuwe werk van Hans Withoos behoorde bij de tentoonstelling ‘Ander licht op Withoos’ Gesigneerd met speciale boodschap van Hans Withoos.

 • € 75 of meer
  Privé rondleiding in museum Flehite door Hans Withoos en Albert Boersma tijdens de tentoonstelling ‘Ander licht op Withoos’

  In kleine groep (tussen de 5 á10 personen) met veel achtergrond informatie en anekdotes! En een set ansichtkaarten bij het afscheid om het nooit meer te vergeten! De prijs is per persoon.

 • € 150 of meer
  Boek Hans Withoos & het boek van Albert Boersma dé Withoos specialist!

  Beide boeken gesigneerd en overhandigd tijdens de feestelijke opening van de tentoonstelling op 11 dec. 2021. Albert heeft een prachtig boek geschreven over de kunstenaars familie Withoos. Stel tijdens de opening je persoonlijke vraag aan Hans of aan Albert!

 • € 375 of meer
  Weggeef pakket, als relatie geschenk of gewoon voor op de leestafel 10 boeken van Hans Withoos gesigneerd, met speciale boodschap!

  Wanneer de boeken in november geleverd worden hoef je niet meer na te denken wat je je medewerkers of relaties zal schenken!

 • € 750 of meer
  MET DANK AAN…jouw naam in de aftiteling van de film ‘Ander licht op Withoos’

  Wanneer je deze optie kiest wordt je naam of de naam van je bedrijf genoemd in de aftiteling van de film. Tevens ontvang je als aandenken een boek met een speciale boodschap van Hans Withoos Eeuwige roem dus…in Museum Flehite, en wie weet later op vele andere plekken.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023