Hoera!! Rutger Gret - Rutger Gret - Mijn eerste stripalbum! is geslaagd!

Dankzij 181 donaties die samen € 6.652 opleverden voor Rutger Gret.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Rutger Gret - Mijn eerste stripalbum!

Help mij om m'n grote droom uit te laten komen. Het uitbrengen van mijn allereerste stripboek. Doneer nu...

Rutger Gret
Rutger Gret
striptekenaar/illustrator

Freelance illustrator & cartoonist. Sinds 2018 officiële Lucky Luke imitator. Sinds 2019 striptekenaar bij uitgeverij Personalia/StripGlossy

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 55 of meer
  LUXE HARDCOVER PAKKET

  Helemaal te gek! Voor deze donatie krijg je de luxe hardcover editie van het album met dossier, 50 pagina's, gesigneerd met tekening en een genummerde/gesigneerde print (Verzend/verpakkosten inbegrepen)

 • € 10 of meer
  SOFTCOVER EDITIE

  Dank je wel! Met deze donatie krijg je de standaard softcover editie (46 pag.) van het album op de dag van release. (Verzend/verpakkosten inbegrepen)

 • € 20 of meer
  HARDCOVER EDITIE

  Super! Voor deze donatie krijg je de luxe hardcover editie van het album met dossier, (50 pag.) op de dag van release! (Verzend/verpakkosten inbegrepen)

 • € 30 of meer
  HARDCOVER GESIGNEERD

  Geweldig! Voor deze donatie krijg je de luxe hardcover editie van het album met dossier, (50 pag.) gesigneerd en met een tekening er in. (Verzend/verpakkosten inbegrepen)

 • € 150 of meer
  EXTRA LUXE HARDCOVER PAKKET

  Wauw, je bent een echte fan! Met deze donatie krijg je de luxe hardcover editie van het album met dossier, 50 pagina's, gesigneerd met tekening, een genummerde/gesigneerde print én een originele tekening van 1 van de strips uit het album! (Verzend/verpakkosten inbegrepen)

 • € 500 of meer
  EXTRA LUXE HARDCOVER PAKKET + VIDEOBOODSCHAP

  Wauw! Echt ontzettend bedankt!! Voor deze donatie krijg je de luxe hardcover editie van het album met dossier, 50 pagina's, gesigneerd met tekening, een genummerde/gesigneerde print én een originele tekening van 1 van de strips uit het album! Samen met een persoonlijke videoboodschap van 'The Dutch Lucky Luke'. Leuk voor jezelf of om iemand succes te wensen, of een fijne verjaardag. (Verzend/verpakkosten inbegrepen)

 • € 1.000 of meer
  EXTRA LUXE HARDCOVER PAKKET + MEET&GREET

  Niet te geloven!! Je bent ge-wel-dig. Voor deze donatie krijg je de luxe hardcover editie van het album met dossier, (50 pag,) gesigneerd met tekening, een genummerde/gesigneerde print én een originele tekening van 1 van de strips uit het album! Samen met een meet&greet met de 'Dutch Lucky Luke'. (Verzend/verpakkosten inbegrepen)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023