Hoera!! Monique Branse - Kookboek der Herinneringen is geslaagd!

Dankzij 89 donaties die samen € 5.112 opleverden voor Monique Branse.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Kookboek der Herinneringen

Het Kookboek der Herinneringen, waarin jij jouw eigen favoriete / familie recepten kan koesteren.

Monique Branse
Monique Branse
Creatieve duizendpoot

Stichting JouwLaatsteLevensfase denkt mee in deze moeilijke periode. Bij ons draait het om een waardevolle en liefdevolle levensfase.

7 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  1x Kookboek der Herinnerigen (incl verzendkosten)

  Doe mee en win! Stuur jouw favoriete recept in en wie weet kook jij samen met Bjorn het recept tijdens de live kookworkshop in 2022. Online workshop gebaseerd op jouw recept, waar via livestream iedereen mee kan doen. Uiteraard sturen wij het boodschappen lijstje en tip vooraf aan de deelnemers. Levering begin november en de Kookworkshop verwachting april 2022.

 • € 20 of meer
  Vrije donatie, fijn dank je wel.

  Ik ben blij met deze donatie. En vele kleintjes brengen mij ook dichter bij het uitbrengen van dit persoonlijk kookboek voor jouw eigen culinaire herinneringen. Voor nu en later.

 • € 40 of meer
  Gesigneerd exemplaar door Ronnie Tober. incl verzendkosten

  Ronnie signeert 10 exemplaren met een persoonlijk bericht voor 10 superfans. Lees het verhaal van Ronnie wat eten voor hem en zijn Jan betekent, inclusief 2 van zijn favoriete recepten.

 • € 40 of meer
  Smakelijk cadeau verstuurd namens jou

  1 x kookboek der Herinneringen en daarbij jouw persoonlijk bericht (A4 word document op aangeleverd format) en een chocolade tegel om te snoepen

 • € 60 of meer
  2 x kookboek der Herinneringen en notitieboekje 'wat ik je nog zeggen wil'

  1 voor jezelf en 1 om cadeau te geven (inclusief verzendkosten) en een exemplaar van het boekje 'Wat ik je nog zeggen wil'.

 • € 80 of meer
  Oliebollen party op locatie. Geen stress meer voor een originele kerstborrel of relatiegeschenk!

  Boek onze ‘Enroute’ foodtruck actie en Bjorn en Cora komen op locatie langs om hun zeer vermaarde oliebollen op locatie te bakken. Verras je collega’s en/of vrienden. Dit recept is al jaren geheim maar op Spirits of Winter zijn de oliebollen een groot succes. € 80 is de reserveringsprijs en wordt verrekend met de eindfactuur. Kosten arrangement: Prijs € 17,50 pp excl BTW 1,5 uur onbeperkt oliebollen, appelflappen en cava + alcohol vrij.(exlc. reiskosten foodtruck) Vanaf 30 personen tot maximaal 150 personen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023