Children of the labyrinth

een project van Philip en Marieke — Griekenland
Children of the labyrinth

Ouders op de vlucht in zuid-oost Europa schrijven brieven aan hun meereizende kinderen.

Philip en Marieke
Philip en Marieke
Fotografe / Filmmaker

Wij, Marieke (fotografe) en Philip (filmmaker), maken projecten waarin we het dagelijkse nieuws in een bredere context plaatsen.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 • € 10 of meer
  Heel veel dank

  Heel veel dank voor je steun voor het project!

 • € 50 of meer
  Toegangskaartje voor de lezing

  Op zondagmiddag 16 januari 2022 geven wij in Amsterdam een lezing over onze projecten, en jij bent van harte welkom! (PS. Er is maar één lezing. Mocht je op deze datum niet aanwezig kunnen zijn, dan wordt je bijdrage automatisch een gift).

 • € 100 of meer
  Lezing & gesigneerde print van 15 x 15 cm

  Op zondagmiddag 16 januari 2022 geven we in Amsterdam een lezing over onze projecten, en jij bent van harte welkom! Ook ontvang je die avond een print van 15 x 15 cm van een van de (door ons uitgekozen) foto's van het project. (PS. Er is maar één lezing. Mocht je op deze datum niet aanwezig kunnen zijn, dan wordt je bijdrage automatisch een gift. De print wordt dan per post naar je adres gestuurd)

 • € 200 of meer
  Lezing & gesigneerde print van 30 x 30 cm

  Op zondagmiddag 16 januari 2022 geven we in Amsterdam een lezing over onze projecten, en jij bent van harte welkom! Ook ontvang je die avond een print van 30 x 30 cm van een van de (door ons uitgekozen) foto's van het project. (PS. Er is maar één lezing. Mocht je op deze datum niet aanwezig kunnen zijn, dan wordt je bijdrage automatisch een gift. De print wordt dan per post naar je adres gestuurd)

 • € 450 of meer
  Lezing & gesigneerde print van 50 x 50 cm

  Op zondagmiddag 16 januari 2022 geven we in Amsterdam een lezing over onze projecten, en jij bent van harte welkom! Ook ontvang je die avond een print van 50 x 50 cm van een van de foto's van het project. We geven je vantevoren keuze uit 3 beelden. (PS. Er is maar één lezing. Mocht je op deze datum niet aanwezig kunnen zijn, dan wordt je bijdrage automatisch een gift. De print wordt dan persoonlijk naar je adres gebracht).

 • € 950 of meer
  Prive lezing & print van 50 x 50 cm

  We komen onze lezing geven bij jou thuis of je bedrijf, het maakt niet uit waar in Nederland. Nodig zoveel vrienden en/of collega's uit als je wil! We nemen de print van 50 x 50 cm mee. Vantevoren geven we een keuze uit 3 beelden.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021