Hoera!! Project Wim Kuin - Op zoek naar ware tolerantie is geslaagd!

Dankzij 34 donaties die samen € 5.118 opleverden voor Project Wim Kuin.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Op zoek naar ware tolerantie

In 2023 hoop ik, Wim Kuin 1948, de opl. aan de KHL af te sluiten met een verhaal over 'verander kunst ?!

Project Wim Kuin
Project Wim Kuin
Beeld kunstenaar

Project "Op zoek naar ware tolerantie ?! ' Afstudeerproject van Kunstacademie Haarlem/Leiden is geëvolueerd naar Voorbij de komma '.........

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 10 of meer
  Bloemen als balsem voor de ziel

  "Bloemen zijn balsem voor de ziel", dat zijn de woorden van Mariska van de oogsttuin "Bij Mei". We hebben bloemen uitgezocht voor alle deelnemers/donateurs. We willen daarmee aansluiten bij het afscheidsthema van Christiane " Laat honderd bloemen bloeien..... "

 • € 15 of meer
  Kies een boek

  In de installatie Laat 100 boeken bloeien is mijn leven verbeeld. Ik en anderen van mijn generatie staan voor de keuze meedoen en verder groeien of terug vallen op het oude vertrouwde. Door mijn boeken te kopen voor mijn project wordt u deelnemer aan dit gebeuren. Op zoek gaan naar ..... en komen tot een idee over verander kunst.

 • € 25 of meer
  Deelname aan workshop

  Bij interesse neem contact op met Wim Kuin via [email protected]

 • € 50 of meer
  Kies een kunstwerk

  In mijn korte geschiedenis als kunstenaar heb ik heel verschillend werk gemaakt. Wie mij en mijn collega's wil helpen met een financiële bijdrage mag een werk kiezen. Kom hiervoor langs op 18 september en 24 of 25 september. Zie ook voor het kiezen de speciale pagina op mijn website www.wimkuin.nl (na 25 september)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023