Hoera!! Roeline van Calkar - Carmine Calls is geslaagd!

Dankzij 97 donaties die samen € 7.830 opleverden voor Roeline van Calkar.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Carmine Calls

Een muziekproject van 3 cd’s een vinylplaat en een alles omvattende theatervoorstelling!

Roeline van Calkar
Roeline van Calkar
Songwriter

Carmine Calls

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  De drieluik CD box, Vinylplaat en Theatervoorstelling

  Het complete plaatje! Veel muziek en een unieke theatervoorstelling. Je krijgt 3 cd's in een box, de vinylplaat (januari 2022) met nieuw werk gesigneerd thuis gestuurd, plus 2 vrijkaarten voor de theatervoorstelling op 12 december Carrousel te Ommen. Door jouw donatie ben ik weer een stapje verder in het realiseren van dit mooie project. Mijn eeuwige dank!

 • € 10 of meer
  Mijn eewige dankbaarheid!

  Wat fijn dat je me wilt steunen! Door jouw donatie ben ik weer een stapje verder in het realiseren van dit mooie project.

 • € 30 of meer
  De drieluik CD download

  Je krijgt een digitaal download link van de 3 cd's, of op een usb stick thuis gestuurd, wat je zelf graag wilt. Door jouw donatie ben ik weer een stapje verder in het realiseren van dit mooie project. Mijn eeuwige dank!

 • € 50 of meer
  De drieluik CD box

  De 3 cd's van Hazy Jane, Carmine en Carmine Calls, verzameld in een box! Je krijgt deze in oktober gesigneerd thuis gestuurd. Door jouw donatie ben ik weer een stapje verder in het realiseren van dit mooie project. Mijn eeuwige dank!

 • € 60 of meer
  De Vinylplaat!

  Vinyl is weer terug! In september ga ik met top muzikanten de studio in om een gloed nieuwe plaat op te nemen. Je moet wel ff wachten, de plaat komt in januari 2022 uit. Je krijgt deze dan gesigneerd thuis gestuurd. En je krijgt 2 kaarten voor de theatervoorstelling op 12 december Carrousel te Ommen waar je dit werk alvast kunt beluisteren. Door jouw donatie ben ik weer een stapje verder in het realiseren van dit mooie project. Mijn eeuwige dank!

 • € 70 of meer
  De drieluik CD box plus Theatervoorstelling

  Je gaat naar de alles omvattende theatervoorstelling van het muziekproject op 12 december Carrousel te Ommen! en je mag 1 persoon meenemen. En natuurlijk krijg je de 3 cd's in een box, gesigneerd thuis gestuurd. Door jouw donatie ben ik weer een stapje verder in het realiseren van dit mooie project. Mijn eeuwige dank!

 • € 150 of meer
  Workshop Songwriting van Carmine Calls!

  Je krijgt een hele dag Workshop Songwriting bij Carmine Calls thuis. Met o.a. anekdotes van de studio opnames in Amerika, hoe zijn de nummers tot stand gekomen, tips en trucs etc. met een hapje en een drankje! En natuurlijk de 3 cd's in een box, de vinylplaat (januari 2022) met nieuw werk gesigneerd thuis gestuurd, plus 2 kaarten voor de theatervoorstelling op 12 december Carrousel te Ommen. Door jouw donatie ben ik weer een stapje verder in het realiseren van dit mooie project. Mijn eeuwige dank!

 • € 250 of meer
  Huiskamer concert bij Carmine Calls thuis!

  Je krijgt een live akoestisch huiskamerconcert bij Carmine Calls thuis voor max. 4 personen! Gezellig bij haar op de bank of in de tuin. Intiem met een hapje en drankje. (datum en tijd in overleg). En natuurlijk de 3 cd's in een box, de vinylplaat (januari 2022) met nieuw werk gesigneerd thuis gestuurd, plus 2 vrijkaarten voor de theatervoorstelling op 12 december Carrousel te Ommen. Door jouw donatie ben ik weer een stapje verder in het realiseren van dit mooie project. Mijn eeuwige dank!

 • € 350 of meer
  Huiskamerconcert bij jou thuis!

  Je krijgt een akoestisch huiskamerconcert van Carmine Calls voor max 20 pers. bij je thuis! Tip: misschien voor jouw of een verjaardagfeestje. (datum en tijd in overleg) En natuurlijk krijg je de 3 cd's in een box, de vinylplaat (januari 2022) met nieuw werk gesigneerd thuis gestuurd, plus 2 kaarten voor de theatervoorstelling op 12 december Carrousel te Ommen. Door jouw donatie ben ik weer een stapje verder in het realiseren van dit mooie project. Mijn eeuwige dank!

 • € 500 of meer
  Jouw liedje!

  Je krijgt een gepersonaliseerd liedje adhv jouw verhaal, hoe gaaf is dat! Uitgewerkt, geschreven en opgenomen door Carmine Calls (datum en tijd in overleg) En natuurlijk krijg je de 3 cd's in een box, de vinylplaat (januari 2022) met nieuw werk gesigneerd thuis gestuurd, plus 2 kaarten voor de theatervoorstelling op 12 december Carrousel te Ommen. Door jouw donatie ben ik weer een stapje verder in het realiseren van dit mooie project. Mijn eeuwige dank!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023