Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Steun de makers van de film!

Steun ons bij het maken de film. Vul het door jou gewenste bedrag in en draag zodoende mee aan de totstandkoming van de film.

okt 2021 verwachte levertijd.

€ 25 of meer
Toegangskaartje voor de filmpremière

Als je ons steunt met tenminste 25 euro (ex. btw) dan steun je de makers bij het maken van de film en ontvang je daarnaast 1 kaartje voor de première van de film (kaartje a 15 euro). De film zal eenmalig in een bioscoop te zien zijn en door deze bijdrage verzeker jij jezelf van een plekje in de zaal. Let op: Mocht de filmvertoning niet door kunnen gaan i.v.m. aanscherping van de corona-regels t.z.t dan krijg je op verzoek 15 euro teruggestort op je rekening (de kosten van het kaartje). Het resterende bedrag is sponsoring.

okt 2021 verwachte levertijd.

  Tip
€ 75 of meer
Jouw naam op de aftiteling

Wil jij je naam in de aftiteling? En, je eigen naam dus terugzien op het grote scherm. Dat kan! Doneer nu 75 euro (ex. btw) en jouw naam staat op de aftiteling van de film! Deze film werd mede mogelijk door...... jou!

okt 2021 verwachte levertijd.

€ 250 of meer
Exclusief: Premiere + kijkje achter de schermen

Hebben jij altijd al een keer willen zien hoe een film gemaakt wordt van begin tot eind? Dan nodigen wij jou uit bij Omroep Gelderland voor een exclusief kijkje achter de schermen. Je kunt in gesprek gaan met de makers en je kunt kijken waar en hoe een film gemaakt wordt. Ook zie jij als allereerst de film (nog voordat hij in de bios te zien is )!

okt 2021 verwachte levertijd.

"We zijn ontzettend blij met jouw bijdrage! De komende tijd zullen we je op de hoogte houden van de vorderingen. Super super bedankt!"
- Gerdo Vlastuin

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2021