Hoera!! Gerdo Vlastuin - Wat is er gebeurd met Abubakari Yakubu? is geslaagd!

Dankzij 81 donaties die samen € 3.649 opleverden voor Gerdo Vlastuin.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Wat is er gebeurd met Abubakari Yakubu?

Het jongensboek dat veel te vroeg eindigde...

Gerdo Vlastuin
Gerdo Vlastuin
Filmmaker/journalist

Filmmaker/journalist. Eigenaar De Mediatuin en ook nog freelance werkzaam voor o.a. Nieuwsuur en Omroep GLD (daarvoor RTL Boulevard & Talpa)

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Jouw naam op de aftiteling

  Wil jij je naam in de aftiteling? En, je eigen naam dus terugzien op het grote scherm. Dat kan! Doneer nu 75 euro (ex. btw) en jouw naam staat op de aftiteling van de film! Deze film werd mede mogelijk door...... jou!

 • € 10 of meer
  Steun de makers van de film!

  Steun ons bij het maken de film. Vul het door jou gewenste bedrag in en draag zodoende mee aan de totstandkoming van de film.

 • € 25 of meer
  Toegangskaartje voor de filmpremière

  Als je ons steunt met tenminste 25 euro (ex. btw) dan steun je de makers bij het maken van de film en ontvang je daarnaast 1 kaartje voor de première van de film (kaartje a 15 euro). De film zal eenmalig in een bioscoop te zien zijn en door deze bijdrage verzeker jij jezelf van een plekje in de zaal. Let op: Mocht de filmvertoning niet door kunnen gaan i.v.m. aanscherping van de corona-regels t.z.t dan krijg je op verzoek 15 euro teruggestort op je rekening (de kosten van het kaartje). Het resterende bedrag is sponsoring.

 • € 250 of meer
  Exclusief: Premiere + kijkje achter de schermen

  Hebben jij altijd al een keer willen zien hoe een film gemaakt wordt van begin tot eind? Dan nodigen wij jou uit bij Omroep Gelderland voor een exclusief kijkje achter de schermen. Je kunt in gesprek gaan met de makers en je kunt kijken waar en hoe een film gemaakt wordt. Ook zie jij als allereerst de film (nog voordat hij in de bios te zien is )!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023