Hoera!! Michel de Brouwer - In de schaduw van weleer is geslaagd!

Dankzij 150 donaties die samen € 12.945 opleverden voor Michel de Brouwer.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

In de schaduw van weleer

Jongeren worden op het matje geroepen en krijgen hartverscheurende educatie over het grimmige jaar 1942

Michel de Brouwer
Michel de Brouwer
Filmproducent

Is it Magic? is een filmproductiehuis die filmprojecten met een team van vrijwilligers uitwerkt en uitvoert.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 249 of meer
  Reclame voor de kleine ondernemer in de aftiteling met bedrijfsnaam en logo (fair use)

  Als ZZPer of klein bedrijf kunt u bijdragen en dit laten zien. Vermelding als klein bedrijf in de aftiteling met bedrijfsnaam en logo. Fair use: Zie ook andere opties als u ietsje meer kunt missen en groter bent. We zijn echt geholpen met alle steun die we kunnen ontvangen. Tip: u kunt de bevestiging van de donatie inboeken als reclamekosten voor uw bedrijf.

 • € 10 of meer
  Een warm hart voor onze jeugd

  We zijn ontzettend dankbaar voor uw steun aan ons project. Wij gaan ervoor zorgen dat wij de boodschap over het duistere 1942 overbrengen aan onze jeugd.

 • € 30 of meer
  Premiere (1 persoon)

  We gaan de film voor het eerst vertonen en wij heten u graag welkom..

 • € 70 of meer
  Premiere (2 personen)

  We gaan de film voor het eerst vertonen en wij heten u en uw aanhang graag welkom..

 • € 99 of meer
  De educator

  Onze jeugd heeft sturing nodig en daarbij hoort ook geschiedenis. Het is ook mooi cadeau-tip voor de feestdagen van 2021. Laat dit filmscript zien aan onze jongeren en dan kunnen ze gelijk zien hoe zoiets is opgebouwd. Wie weet werkt het inspirerend, Hoe het ook zij, u steunt ons hiermee ennorm.

 • € 100 of meer
  Een dag op set

  Heeft u altijd al eens een dagje mee willen kijken hoe een filmset werkt. Wij heten u van harte welkom.

 • € 125 of meer
  Nederlandsverzet: Oranje van Overwinnen

  De ontwikkeling van het bordspel Nederlands verzet: Oranje zal Overwinnen is een deel van de aanzet geweest van 'In de Schaduw van Weleer'. Het is een prachtig familiespel gericht op geweldloos verzet. U ontvangt een gesigneerd exemplaar van dit fantastische bordspel ter waarde van €60,-

 • € 150 of meer
  U staat in het zonnetje

  U wordt als donateur genoemd in de aftiteling, zodat iedereen kan zien dat u dit project een warm hart toedraagt.

 • € 200 of meer
  Een mooie herinnering

  Op de foto met een acteur naar keuze. Deze foto wordt bewerkt door een professioneel fotograaf. Deze foto zal een mooi herinnering zijn.

 • € 250 of meer
  Vertolk een rol

  Een rol voor u op het lijf geschreven. Wij zorgen voor uw kostuum en wij schrijven een kleine rol voor u. Door middels van tegenprestatie kan u meespelen in de Schaduw van Weleer.

 • € 500 of meer
  Acteren met Emotie (bestrijkt 4 dagdelen)

  Grijp deze kans om te leren acteren MET emoties. Regisseur Tracey van Eijk (afgestudeerd in het melodrama) leert je in vier dagdelen te acteren met emoties. Om te bewijzen dat er ook in jou een acteur schuilt, krijg je na afloop van de vier dagdelen een USB-stick toegestuurd met hierop jouw acteerprestaties.

 • € 500 of meer
  Reclame voor de MKB bedrijf in de aftiteling met bedrijfsnaam en logo (fair use)

  Als MKB bedrijf kunt u bijdragen en dit laten zien. Vermelding als klein bedrijf in de aftiteling met bedrijfsnaam en logo. Fair use: Zie ook andere opties als u ietsje meer kunt missen en groter bent. We zijn echt geholpen met alle steun die we kunnen ontvangen. Tip: u kunt de bevestiging van de donatie inboeken als reclamekosten voor uw bedrijf.

 • € 750 of meer
  Reclame voor de grotere bedrijven in de aftiteling met bedrijfsnaam en logo (fair use)

  Als grotere bedrijf kunt u bijdragen en dit laten zien. Vermelding als klein bedrijf in de aftiteling met bedrijfsnaam en logo. Fair use: Zie ook andere opties als u ietsje meer kunt missen en groter bent. We zijn echt geholpen met alle steun die we kunnen ontvangen. Tip: u kunt de bevestiging van de donatie inboeken als reclamekosten voor uw bedrijf.

 • € 1.250 of meer
  Acteerworkshop voor u en uw bedrijf

  Acteerworkshop voor u en uw bedrijf (maximaal 8 personen per workshop). Leer elkaar op een andere manier kennen en verleg hierbij jouw grenzen. De ultieme teambuilding dag!

 • € 1.500 of meer
  Uw bedrijf in de spotlights (voor- en aftiteling)

  Als u ons steunt, maakt u niet alleen onze droom waar, maar laat u ook zien dat u als bedrijf achter onze boodschap staat. Een boodschap welke tot doel heeft dat de jeugd, onze toekomst, op verantwoorde wijze zal worden onderwezen over de geschiedenis van Nederland in de Tweede Wereldoorlog, zodat zij dit kunnen doorgeven aan generaties na hen. Uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo worden bij deze tegenprestatie getoond in de aftiteling. Tip: u kunt de bevestiging van de donatie inboeken als reclamekosten voor uw bedrijf.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023