Hoera!! Merijn en Esther - Ode aan het beste fietsland ter wereld is geslaagd!

Dankzij 243 donaties die samen € 15.045 opleverden voor Merijn en Esther.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Ode aan het beste fietsland ter wereld

Een bijzonder boek en fraaie fototentoonstelling als ode aan Nederland, het beste fietsland ter wereld.

Merijn en Esther
Merijn en Esther
Oprichters OMSTREKEN

Een ode aan Nederland als beste fietsland ter wereld. Dat is OMSTREKEN; een inspirerend boek, 12 unieke routes en een fototentoonstelling.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 55 of meer
  Jouw naam in het boek

  Mooi! Je ontvangt van ons een gesigneerd exemplaar van het boek. En kijk eens goed in het colofon: daar staat jouw naam vermeld. Als bedankje dat jij het boek en de fototentoonstelling OMSTREKEN mede mogelijk hebt gemaakt.

 • € 10 of meer
  Digitaal bedankt

  Tof! We sturen je een digitaal bedankje voor jouw steun aan OMSTREKEN.

 • € 25 of meer
  Persoonlijke kaart

  Wat fijn! We sturen je een persoonlijk bedankje op een mooie kaart van een van de foto’s uit OMSTREKEN.

 • € 45 of meer
  Boek op je deurmat

  Hoera! Fijn dat je ons wilt helpen met het boek en de fototentoonstelling. Je krijgt van ons een exemplaar van OMSTREKEN toegestuurd.

 • € 75 of meer
  Boek- en petpakket

  Prettig geregeld! Je ontvangt een toekomstig collector’s item: het door Esther en Merijn hoogstpersoonlijk gesigneerde OMSTREKEN-boek. En wacht, er is nog meer. Je krijgt namelijk als dank ook de unieke OMSTREKEN-pet, aangezien je het boek en de fototentoonstelling OMSTREKEN mede mogelijk hebt gemaakt.

 • € 85 of meer
  Twee keer plezier

  Geweldig! De komende verjaardag, Sinterklaas of Kerst heb je hierbij al geregeld. Je krijgt van ons twee gesigneerde boeken toegestuurd: een voor jezelf en een om een andere foto- of fietsliefhebber blij mee te maken. Daarnaast staat jouw naam vermeld in het colofon, aangezien jij het boek en de fototentoonstelling mede mogelijk hebt gemaakt.

 • € 150 of meer
  Feestelijke uitnodiging

  Fantastisch, zeg! We nodigen je samen met een introducé(e) graag uit voor de feestelijke boekpresentatie, tevens opening van de eerste fototentoonstelling. Daar bedanken we je persoonlijk. Jouw naam komt in het colofon te staan. Jullie krijgen ter plekke uiteraard allebei een gesigneerd boek van ons.

 • € 250 of meer
  Superpakket

  Buitengewoon magnifiek! We komen twee gesigneerde boeken persoonlijk bij je afleveren, samen met een unieke OMSTREKEN-pet en een OMSTREKEN-t-shirt. Uiteraard ontbreekt hierbij niet dé onderwegsnack voor iedere fietser: een heerlijke appeltaart. Al dan niet met slagroom.

 • € 1.000 of meer
  Jouw eigen unieke fietsroute

  Duizendwerf wow! We komen vijf gesigneerde exemplaren van het boek voor jou en je fietsvriend(inn)en persoonlijk bij je afleveren. Je krijgt van ons bovendien een prachtig ingelijste foto uit het boek. En als speciale bonus: zodra het weer het toelaat fietsen we samen met jou vanaf je eigen voordeur een speciaal voor jou gemaakte, unieke OMSTREKEN-fietsroute van zo’n 75km. Deze route draagt bovendien voor altijd jouw naam.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023