Droogbloemen

een project van Droogbloemen — Haarlem, Nederland
Droogbloemen

Ben je aan het wachten op hetgeen wat nooit gaat komen of kan ik je beter komen ophalen?

Droogbloemen
Droogbloemen

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 25 of meer
  Bedankt voor uw steun!

  Wat leuk dat u wilt doneren! Heel erg bedankt daarvoor. Doneert u 25 euro (of meer)? Dan ontvangt u, naast een gratis kaartje en de foto's, het script van de korte film.

 • € 10 of meer
  Bedankt voor uw steun!

  Wat leuk dat u wilt doneren! Heel erg bedankt daarvoor. Doneert u 10 euro (of meer)? Dan ontvangt u een kaartje waarmee u gratis naar 'Droogbloemen' kan komen kijken in de Schuur in Haarlem!

 • € 20 of meer
  Bedankt voor uw steun!

  Wat leuk dat u wilt doneren! Heel erg bedankt daarvoor. Doneert u 20 euro (of meer)? Dan ontvangt u, naast een kaartje waarmee u gratis naar de korte film kan komen kijken in de Schuur in Haarlem, ook de foto's toegestuurd die zijn gemaakt op set!

 • € 40 of meer
  Bedankt voor uw steun!

  Wat leuk dat u wilt doneren! Heel erg bedankt daarvoor. Doneert u 40 euro (of meer)? Dan ontvangt u, naast een kaartje voor de korte film in de Schuur, de foto's op set, het script van 'Droogbloemen', een link waarmee u de film in alle rust nog een keer kan kijken.

 • € 50 of meer
  Bedankt voor uw steun!

  Wat leuk dat u wilt doneren! Heel erg bedankt daarvoor. Doneert u 50 euro (of meer)? Dan ontvangt u een kaartje, foto's, het script, een link en bovendien komt uw naam in onze aftiteling te staan om u te bedanken voor uw donatie.

 • € 70 of meer
  Bedankt voor uw steun!

  Wat leuk dat u wilt doneren! Heel erg bedankt daarvoor. Doneert u 70 euro (of meer)? Dan ontvangt u naast een kaartje, foto's, het script, de link, de benoeming van uw naam op het witte doen ook een poster van de korte film.

 • € 100 of meer
  Thanks voor jouw steun!

  Wat leuk dat u wilt doneren! Heel erg bedankt daarvoor. Doneert u 100 euro (of meer)? Dan ontvangt u, een gratis kaartje, de foto's, het script, een benoeming op het witte doek, een poster en een script met alle aantekeningen van de regisseur en bovendien kunt u een gesprek aanvragen met een acteur of crewmember en we bedanken u bij de première!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022