Hoera!! Anne Suzanne - Parallel Universe is geslaagd!

Dankzij 50 donaties die samen € 3.015 opleverden voor Anne Suzanne.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Parallel Universe

Het videoverhaal bij Parallel Universe. Op weg naar verbinding.

Anne Suzanne
Anne Suzanne
Singer Songwriter

Anne Suzanne maakt muziek die je doet wegdromen. Live of op de plaat, ze neemt je mee met een flinke dosis groove en lyriek.

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 70 of meer
  Een zangles in mijn zangschool.

  Naast optreden geef ik ook zangles. Lijkt het je leuk om een keer een privézangles te volgen? Als je deze tegenprestatie kiest dan plan ik die voor je in. Deze tegenprestatie is ook leuk om cadeau te doen. Je ontvangt een email met enkele opties voor de les

 • € 10 of meer
  Videoboodschap

  Tijdens de opnamedag maak ik een videoboodschap voor je om je van harte te bedanken voor je donatie. Je krijgt in inkijkje in het proces van het maken van de video. Deze videoboodschap ontvang je in je email.

 • € 25 of meer
  Ansichtkaart

  Je ontvangt een handbeschreven ansichtkaart met een mooie still uit de videoclip. De kaart wordt naar je adres verstuurd. Laat dus ook je adres achter!

 • € 35 of meer
  Je naam op de aftiteling

  Jouw naam wordt vermeld op de aftiteling van de video. Dankzij jouw steun kan dit project gerealiseerd worden, dank je wel!

 • € 80 of meer
  Exclusief: Viewing

  Als de video af is organiseer ik een viewing. Je bent dus de eerste die de video ziet. We verwachten de derde week van juli helemaal klaar te zijn, dus kies snel deze tegenprestatie en houd je mail in de gaten!

 • € 100 of meer
  Gezongen felicitatie

  Je ontvangt een waardebon voor een digitale muzikale videoboodschap. Laat ons weten aan wie je een digitale muzikale videoboodschap wil geven en wat de gelegenheid is (verjaardag, trouwdag, beterschapswens, dat bepaal jij). Ik maak dan voor de uitgekozen persoon een muzikale videoboodschap!

 • € 500 of meer
  Privéconcert

  Je ontvangt een verzorgd concert op locatie (in je woonkamer, op jullie trouwdag of voor de deur van een vriend) Ik speel Parallel Universe live voor jullie. De rest van het 20 minuten durende programma is in overleg. Maximum reistijd: 2 uur.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023