Hoera!! Tahné Kleijn - Stilte heeft het laatste woord is geslaagd!

Dankzij 101 donaties die samen € 8.405 opleverden voor Tahné Kleijn.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Stilte heeft het laatste woord

Een fotoboek als tijdsdocument vanuit Noord Brabant, de provincie waar het allemaal begon.

Tahné Kleijn
Tahné Kleijn
Fotograaf

Goeikes - Helmonders in beeld is een project voor, door en over Helmonders. Naast een fotoboek maken wij een unieke expositie door de stad.

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 190 of meer
  Stil leven

  Stilte heeft bij jou echt het laatste woord. Als tegenprestatie maak ik een klein stilleven op maat (max. 5 voorwerpen). Dat kan met een thema die jij zelf bedenkt of met eigen voorwerpen. Het eindresultaat krijg je afgedrukt en ingelijst in het formaat 20 x 45 cm. Groter formaat of meer afdrukken kan tegen meerprijs. Verzending van de afdruk zit bij de prijs inbegrepen. Bij persoonlijke voorwerpen is de donateur verantwoordelijk voor het transport van en naar de studio.

 • € 10 of meer
  Proost!

  De eerste keer dat ik een drankje doe in een kroeg zonder maatregelen proost ik op jou!

 • € 20 of meer
  Miauw!

  Jij ontvangt een exemplaar van het prentenboek de Kattenmeppers van Helmond gemaakt door Tahné (schrijver) en Misha (illustrator). Door hem te bestellen via de crowdfunding krijg jij hem niet alleen gratis verzonden maar ook nog eens gesigneerd door beide makers en hoofdrolspeler Ibu (a.k.a. Elisabeth). Het boek vertelt het verhaal van 7 viervoeters in het middeleeuws Helmond en is 7 juli verschenen. Let op! Het boek is niet geschikt voor jonkies, of ze nou 2 of 4 voeten hebben.

 • € 45 of meer
  Stilte heeft het laatste woord

  Jij ontvangt het boek Stilte heeft het laatste woord gratis op een Brabants adres. Daarnaast komt jouw naam terug op de bedankpagina van het boek.

 • € 50 of meer
  Het is stil aan de overkant

  Jij ontvangt het boek Stilte heeft het laatste woord op een Nederlands adres buiten Brabant. Natuurlijk komt jouw naam terug op de bedanktpagina.

 • € 75 of meer
  Extra stil

  Naast een exemplaar van het boek ontvang jij een set ansichtkaarten én een Helmonds kwartet, een spel met 52 stillevens van ondernemers die door corona getroffen zijn. Gratis geleverd binnen Nederland.

 • € 125 of meer
  Ervaar de stilte

  Ik neem jou met 2 personen mee door de expositie Stilte heeft het laatste woord in Museum Helmond. Daarna drinken we nog een kop koffie met iets lekkers en mag je mij alles vragen over het project. Natuurlijk neem je een gratis boek mee naar huis.

 • € 200 of meer
  Laat stilte zien

  Wil jij als bedrijf weer naar buiten treden na 1,5 jaar stilte? Dat kan met jouw logo in het boek Stilte heeft het laatste woord. Natuurlijk ontvang je zelf een exemplaar om het met eigen ogen te zien.

 • € 310 of meer
  Stilte aan de muur

  Een fine-art-print naar keuze uit de serie in het formaat 22,5 x 30 cm. De foto’s hebben een maximale oplage van 5 en worden geplaatst in een bruine baklijst. De foto's worden gesigneerd en gratis geleverd in Nederland.

 • € 490 of meer
  Deel de stilte

  Ik kom een lezing geven (online of digitaal) bij jouw bedrijf of organisatie. Daarbij vertel ik over mijn ervaringen op de verschillende ‘corona’-locaties en mijn werk als fotograaf. Tot slot neem ik 4 gesigneerde boeken mee waar het logo van jouw bedrijf in is geplaatst.

 • € 1.000 of meer
  De verstilling

  Een fin-art-print naar keuze uit de serie in het formaat 67 x 87 cm. De foto’s hebben een maximale oplage van 5 en worden geplaatst in een bruine baklijst. De foto's worden gesigneerd en gratis geleverd in Nederland.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023