Hoera!! Racky en Martika - Koffietafelboek SEAT AT THE TABLE. is geslaagd!

Dankzij 106 donaties die samen € 16.340 opleverden voor Racky en Martika.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Koffietafelboek SEAT AT THE TABLE.

Een ode aan de zwarte creatieven die het culturele landschap van nu vormgeven.

Racky en Martika
Racky en Martika
Journalist & Fotograaf

SEAT AT THE TABLE. - Een ode aan de zwarte creatieven die het cuturele landschap in het Nederland van nu vormgeven.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Get the first Seat - The first copy

  Wees een van de aller eersten om het boek te bemachtigen - mét een early bird discount van 10%. For orders outside of the Netherlands, please add a €10 (EU) / €20 (US) shipping fee

 • € 10 of meer
  Gift

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

 • € 25 of meer
  Gift

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

 • € 65 of meer
  Get the Seat on your sleeve - Limited edition t-shirt

  Een exemplaar van het limited edition longsleeve shirt in de onze kenmerkende chocolate brown/beige colorway, met daarop het SEAT AT THE TABLE. logo en artwork. Alleen verkrijgbaar tijdens de crowdfunding campagne. For orders outside of the Netherlands, please add a €10 (EU) / €20 (US) shipping fee

 • € 100 of meer
  Get the Seat times two

  Ontvang als eerste een exemplaar van het boek met een early bird discount van 10% En één van de limited edition longsleeve shirts, in onze kenmerkende chocolate brown/beige colorway, met daarop het SEAT AT THE TABLE. logo en artwork. (Drop in juli 2021) For orders outside of the Netherlands, please add a €10 (EU) / €20 (US) shipping fee

 • € 350 of meer
  Secure your Seat at the dinner table

  Een exemplaar van het boek Een ticket voor het niet te missen, exclusieve black-tie lanceringsdiner & afterparty waar 75 van de who’s who van de Nederlandse creatieve scene aanwezig zal zijn.

 • € 500 of meer
  A Seat in our Yearbook

  Een exemplaar van het boek Een portret en mini-interview op één van de thank you pages in het boek, gemaakt in year book-style. Een ticket voor het niet te missen, exclusieve black-tie lanceringsdiner & afterparty waar 75 van de who’s who van de Nederlandse creatieve scene aanwezig zal zijn.

 • € 2.500 of meer
  A Seat at your own photoshoot

  Een exemplaar van het boek Een ticket voor het niet te missen, exclusieve black-tie lanceringsdiner & afterparty waar 75 van de who’s who van de Nederlandse creatieve scene aanwezig zal zijn. Een compleet verzorgde fotoshoot in de stijl van het boek incl. styling en visagie, gefotografeerd door Martika Avalon. (www.martikaavalon.com)

 • € 3.000 of meer
  The Limited Edition

  Eén van de 100 Limited edition boeken op XL-formaat. Een ticket voor het niet te missen, exclusieve black-tie lanceringsdiner & afterparty waar 75 van de who’s who van de Nederlandse creatieve scene aanwezig zal zijn.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023