Hoera!! Hannelotte van Elst - Fotoboek: Ogentroost is geslaagd!

Dankzij 61 donaties die samen € 4.235 opleverden voor Hannelotte van Elst.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Fotoboek: Ogentroost

Ogentroost vertelt het verhaal van onzichtbaar verdriet.

Hannelotte van Elst
Hannelotte van Elst
Beeldend Kuntenaar

My work originates from an emotional concept in which personal subjects acquire a monumental value. It is mainly the cautious and almost in

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Gesigneerde publicatie + kaarten set

  Je krijgt een gesigneerd exemplaar van de publicatie! Deze kan je ophalen bij de boekpresentatie. Als het je niet lukt om daarbij te zijn stuur ik hem natuurlijk naar je op! Daarnaast krijg je ook nog een set van vier kaarten met daarop de afbeeldingen van verschillende lumenprints van Ogentroost. Zie de afbeeldingen hiernaast!

 • € 25 of meer
  Kaarten set Lumenprints

  Je ontvangt een set van vier kaarten met daarop de afbeeldingen van verschillende lumenprints van Ogentroost. Zie de afbeeldingen hiernaast!

 • € 35 of meer
  Gesigneerde publicatie

  Je krijgt een gesigneerd exemplaar van de publicatie! Deze kan je ophalen bij de boekpresentatie. Als het je niet lukt om daarbij te zijn stuur ik hem natuurlijk naar je op!

 • € 100 of meer
  Digitale print van een takje troost + Gesigneerde publicatie

  Je krijgt een digitale reproductie van een van de lumenprints van de Ogentroost. Zie de afbeeldingen hiernaast om te zien wat een lumenprint precies is en uit welke foto’s je kan kiezen! En je krijgt een gesigneerd exemplaar van de publicatie.

 • € 250 of meer
  Orginele analoge Lumenprint van een takje troost ingelijst + Gesigneerde publicatie

  Ik maak speciaal voor jou een originele lumenprint! Zie de afbeeldingen hiernaast om te kijken wat een lumenprint is. Iedere lumenprint valt echter weer iets anders uit dus je krijgt een waar unicum! De lumenprint wordt gemaakt op barietpapier en ik lijst hem voor je in. Zo kan hij meteen bij je aan de muur!

 • € 400 of meer
  Analoog portret + Gesigneerde publicatie

  Ik maak van jou of van iemand naar jouw keuze een portret. Het is een analoog portret met natuurlijk daglicht op een locatie naar jouw keuze. Je krijgt een hoogwaardige afdruk van de foto en het digitale bestand. En je krijgt een gesigneerd exemplaar van de publicatie!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023