Hoera!! N.O.R.A. - Debuut EP N.O.R.A. is geslaagd!

Dankzij 102 donaties die samen € 5.000 opleverden voor N.O.R.A..
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Debuut EP N.O.R.A.

Indie r&b formatie New Original Rhythm Architects (N.O.R.A.) gaat haar eerste EP opnemen!

N.O.R.A.
N.O.R.A.
indie r&b band

N.O.R.A. staat voor New Original Rhythm Architects en maakt indie r&b en new soul.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Ticket voor het release-concert

  Natuurlijk gaan we onze plaat vieren met een releaseconcert. Wees slim en verzeker jezelf van een plekje! (Locatie en datum nader te bepalen. Je ontvangt t.z.t. een mail die jouw plek op de gastenlijst bevestigt).

 • € 10 of meer
  Een plantenstekje van Nora

  Maak je huis lekker groen en kom een stekje ophalen bij Nora (in Utrecht). Welke plant het wordt is nog een verrassing, maar leuk is 'ie zeker. Een groen aandenken aan jouw filantropische inborst.

 • € 12 of meer
  Gesigneerde set plectrums van Thom en Frank

  Altijd je plectrums kwijt? Graag iets tastbaars van je favoriete (bas)gitarist bij je dragen? Er is altijd een goede reden om deze set plectrums te willen. Thom en Frank versieren ze met hun mooiste krabbel en sturen ze naar je op. Niet kwijtraken hè!

 • € 20 of meer
  Gesigneerde drumstokken van Ferdi (limited!)

  Dit is jouw kans om iets tastbaars uit de studio te krijgen! Ferdi signeert zijn gebruikte drumstokken (gelimiteerde oplage) zodat jij begeesterd je eigen roffels, paradiddles en flams eruit kan knallen. Ook leuk als decoratief element in een hipster-interieur.

 • € 30 of meer
  Gesigneerde drumstokken van Ferdi!

  Op veler verzoek terug als tegenprestatie: drumstokken van Ferdi! Omdat hij ze lang niet zo snel verslijt, zijn ze iets minder gebruikt maar dus wel voorzien van zijn goedkeuring (én handtekening). zodat jij begeesterd je eigen roffels, paradiddles en flams eruit kan knallen. Ook leuk als decoratief element in een hipster-interieur.

 • € 35 of meer
  Gesigneerde EP (CD)

  Voor de nostalgico's onder ons: We brengen onze EP uit op CD! In kleine oplage, dus je hebt iets unieks in handen. Om lekker op repeat te zetten of om mee te pronken bij je muziekvrienden: 'Ik heb nou toch een leuk bandje ontdekt....'

 • € 100 of meer
  Muziekles van Frank, Thom, Ferdi of Nora

  Altijd al een instrument willen leren spelen? Gitaar? Bas? Drums? Of liever zingen? Kom een muziekles volgen bij een van onze bandleden. Dat is wel een ervaring die je bijblijft hoor... Allemaal kundige muziekdocenten dus je leert een hoop en je ziet ons eens van een andere kant. Bucketlist material!

 • € 200 of meer
  VIP bij repetitiesessie

  Een uniek kijkje in de keuken! Je wordt als VIP ontvangen (drankje, snackje, gezelligheid) bij een repetitie in Utrecht of Amsterdam. Nog niet overtuigd? Als bonus bereiden we 1 verzoeknummer voor - speciaal voor jou!

 • € 500 of meer
  Huiskamer-concert + EP

  Een huiskamerconcert bij jou thuis, bij je buren of een andere plek die jouw goedkeuring kan wegdragen (alleen in NL). Nodig al je vrienden uit en we maken er een feestje van! Natuurlijk spelen we alle songs van de EP, plus ander materiaal dat nog nooit ten gehore is gebracht. Buitenkansje! En natuurlijk krijg je als gulle gever de EP erbij. Want wij zijn fan van jou!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023