Hoera!! Regine Hilhorst - Foto-gedichtenboek 'Neem mij voor lief' is geslaagd!

Dankzij 109 donaties die samen € 8.995 opleverden voor Regine Hilhorst.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Foto-gedichtenboek 'Neem mij voor lief'

Foto-gedichtenboek "Neem mij voor Lief" met intense momenten die het leven vieren

Regine Hilhorst
Regine Hilhorst

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 65 of meer
  2x boek "Neem mij voor lief" + kaartenset

  Niet een, maar twee boeken! Een om zelf te houden en een om weg te geven aan iemand die je lief is. Als extra ontvang je een mooie kaartenset met foto's en gedichten uit het boek

 • € 10 of meer
  Duimpje!

  En onze grote dank!

 • € 25 of meer
  Boek "Neem mij voor lief"

  Een mooi kado voor iedereen die houdt van intense foto’s en gedichten. Excl. verzendkosten, op te halen in Enschede bij Regine en Indra.

 • € 30 of meer
  Boek 'neem mij voor lief'

  Een mooi kado voor iedereen die houdt van intense foto’s en gedichten. Inclusief verzendkosten in NL.

 • € 45 of meer
  Boek "Neem mij voor lief" en mooie kaartenset

  Het boek plus een kaartenset met foto's en gedichten uit het boek, om te versturen aan iemand die je lief is. Inclusief verzendkosten in NL.

 • € 110 of meer
  5 x boek "Neem mij voor lief"

  Prachtig om kado te doen, ook als relatiegeschenk, of voor op de leestafel. Bestel meteen 5 stuks en deel lekker uit! Trouwlocaties, trouwkledingwinkels, juweliers, babsen, weddingplanners, laat je inspireren, schiet in de lach of pink een traantje weg bij dit boek. (excl evt verzendkosten. Maar woon/werk je niet al te ver van Enschede af, brengen we ze graag langs!)

 • € 225 of meer
  10 x boek "Neem mij voor lief"

  Prachtig om kado te doen, ook als relatiegeschenk, of voor op de leestafel. Bestel meteen 10 stuks en deel lekker uit! Trouwlocaties, trouwkledingwinkels, juweliers, babsen, weddingplanners, laat je inspireren, schiet in de lach of pink een traantje weg bij dit boek. (excl evt verzendkosten. Maar woon/werk je niet al te ver van Enschede af, brengen we ze graag langs!)

 • € 350 of meer
  Het boek, plus een gedicht op maat van Regine

  Een troostgedicht, een jubelgedicht, een gedicht over de liefde, op maat geschreven door Regine. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek schrijft Regine het gedicht voor jou.

 • € 350 of meer
  Het boek, plus fotoreportage bij een 'levensgebeurtenis'

  Geweldig om kado te doen: je ontvangt het boek, plus een fotoreportage van 1,5 uur door Indra. Op een locatie en een 'life event' van jouw keus. Denk bijvoorbeeld aan een kraamreportage, een verjaardag, een jubileum of een ''yay we zijn zoveel jaar getrouwd en nog steeds leuk samen' feestje. Op basis van beschikbaarheid op de door jou gewenste datum, en exclusief reiskosten buiten Twente.

 • € 650 of meer
  Boek + fotoreportage + gedicht op maat

  Een fantastisch kado, voor jezelf of voor een ander : je ontvangt het boek, plus een fotoreportage tijdens een 'life event' naar keus van 1,5 uur door Indra, plus een gedicht op maat hierbij door Regine. Op basis van beschikbaarheid van de door jouw gekozen datum en excl reiskosten buiten Twente.

 • € 750 of meer
  15 boeken én logo / naamsvermelding in het boek

  Gefeliciteerd, je bent een van de hoofdsponsoren in ons boek! Jouw (bedrijfs)naam en/of logo komen in het boek, en je ontvangt 15 exemplaren om kado te doen!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023