Hoera!! Stefan Cools - Kunstenaar wordt boer! is geslaagd!

Dankzij 101 donaties die samen € 7.330 opleverden voor Stefan Cools.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Kunstenaar wordt boer!

Van landbouwgrond naar bloemrijk grasland. We gaan zes jaar lang boeren voor de natuur.

Stefan Cools
Stefan Cools
Beeldend kunstenaar

"Mijn werk komt voort uit mijn verwondering over de natuur"

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  Boom voor een boom

  Heel veel dank voor deze donatie! Met jouw donatie kunnen we hoogstam fruitbomen gaan planten in ons veld. Als dank ontvang je zelf ook een fruitboom. Dit is een half stam fruitboom. Je kan op voorhand kiezen uit een appelboom of een kersenboom. De boom dient zelf opgehaald te worden in ons veld Op 't Rentelen. Op deze dag gaan wij ook zelf onze bomen planten en vertellen we je meer over onze plannen. We hopen je te mogen verwelkomen in het veld!

 • € 10 of meer
  Dank voor je bijdrage!

  Heel veel dank voor deze donatie! Met jouw bijdrage kunnen wij een start maken met het realiseren van ons project. We hopen je te mogen verwelkomen in het veld!

 • € 25 of meer
  Bloemenzaad voor bloemenzaad

  Heel veel dank voor deze donatie! Met jouw donatie kunnen we gaan zaaien in ons veld. We maken gebruik van inheemse zaden voor een bloemrijk grasland. Als dank ontvang je zelf ook een zakje inheemse bloemenzaden met één en meerjarige kruiden voor 5 vierkante meter. Met jouw donatie dragen wij niet alleen bij aan de natuur in ons veld maar kan jij zelf in je eigen tuin ook een bijdrage doen aan de biodiversiteit. Als je in het najaar inzaait heb je er meteen het jaar erna veel plezier van. *Voor onze zaden maken wij gebruik van kwekers die alleen maar met autochtone inheemse zaden werken.

 • € 50 of meer
  Bosplantsoen voor bosplantsoen

  Heel veel dank voor deze donatie! Met jouw donatie kunnen we bosplantsoen gaan aanplanten in ons veld. Als dank ontvang je zelf één soort bosplantsoen om thuis uit te planten. We hebben voor je uit het assortiment de Rode kornoelje gekozen. Dit is een heester die in de winter zijn mooie rode takken laat zien. Als drachtplant (voedselplant) is hij geliefd door bijen. De Rode kornoelje dient zelf opgehaald te worden in ons veld Op 't Rentelen. Op deze dag gaan wij ook zelf ons bosplantsoen planten en vertellen we je meer over onze plannen. We hopen je te mogen verwelkomen in het veld!

 • € 150 of meer
  Studiobezoek en excursie

  Heel veel dank voor deze donatie! Met jouw bijdrage kunnen wij een start maken met het realiseren van ons project. Als dank nodigen wij jullie met twee personen bij ons thuis uit in de studio en onze tuin. Om vervolgens een door ons begeleide wandeling te maken door het Bunderbos naar ons veld waar we jullie mee zullen nemen in onze plannen. Aan deze excursie zullen maximaal zes mensen deelnemen.

 • € 250 of meer
  Fotowerk van Op 't Rentelen

  Heel veel dank voor deze donatie! Met jouw bijdrage kunnen wij een start maken met het realiseren van ons project. Als dank krijg je een werk in oplage gemaakt door Stefan Cools van ons veld Op 't Rentelen. We hopen je te mogen verwelkomen in het veld!

 • € 650 of meer
  Draaihek 'Stegelke' als kunstwerk

  Heel veel dank voor deze donatie! Met jouw bijdrage kunnen wij een draaihek of zoals we in Limburg zeggen een 'Stegelke' maken als kunstwerk en entree naar het veld. Als dank nodigen wij jullie met zes mensen in totaal bij ons thuis uit in de studio en onze tuin. Om vervolgens een door ons begeleide wandeling te maken door het Bunderbos naar ons veld waar we jullie mee zullen nemen in onze plannen. Op het einde van de excursie krijgen jullie een werk in oplage gemaakt door Stefan Cools van het veld.

 • € 750 of meer
  Toegangspoort als kunstwerk

  Heel veel dank voor deze donatie! Met jouw bijdrage kunnen wij een toegangspoort maken als kunstwerk en entree naar het veld. Als dank nodigen wij jullie met zes mensen in totaal bij ons thuis uit in de studio en onze tuin. Om vervolgens een door ons begeleide wandeling te maken door het Bunderbos naar ons veld waar we jullie mee zullen nemen in onze plannen. Op het einde van de excursie krijgen jullie een werk in oplage gemaakt door Stefan Cools van het veld.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023