Hoera!! Center Stage - Het theater voor de toekomst is geslaagd!

Dankzij 15 donaties die samen € 1.101 opleverden voor Center Stage.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Het theater voor de toekomst

De experience die het theater toegankelijk en zichtbaar maakt voor jongeren, op een unieke manier!

Center Stage
Center Stage
Studenten

Center Stage is een organisatie die zich focust op jongeren van 17 t/m 30 jaar die weinig/geen affiniteit hebben met podiumkunsten.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  Eeuwige herinnering!

  Jij krijgt een uitnodiging om onze experience daadwerkelijk te komen beleven in Virtual Reality! Daarnaast wordt jouw naam ook in SHINY letters in de aftiteling vermeldt (indien je dat wil) én we zijn je eeuwig dankbaar! De ultieme package dus!

 • € 10 of meer
  Eeuwige dankbaarheid!

  Wij zijn enorm dankbaar voor je bijdrage. Je krijgt van ons de link van onze Virtual Reality video toegestuurd, zodat je deze in je eigen tijd kunt bekijken! Een echte VIP-experience dus!

 • € 35 of meer
  Eeuwige openheid!

  Jij krijgt exclusieve backstagebeelden van onze shoot/- en opnamedagen. Ook zijn wij je eeuwig dankbaar en krijg je de link van onze Virtual Reality video toegestuurd!

 • € 75 of meer
  Eeuwige roem!

  Jouw naam in SHINY letters in onze aftiteling (indien je dat wil). Wees vereeuwigd in onze digitale Wall of Fame! Ook zijn wij je eeuwig dankbaar en krijg je de link van onze Virtual Reality video toegestuurd!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023