Hoera!! Laura - Golden: the lightest shade of black is geslaagd!

Dankzij 94 donaties die samen € 4.545 opleverden voor Laura.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Golden: the lightest shade of black

Een portret over de 18-jarige Fareda Johnson en haar ervaringen met albinisme in de westerse wereld

Laura
Laura
Filmmakers

Hey! Leuk dat je er bent. Wij, Laura (20) en Merel (21), hebben door CampusDoc de mooie kans gekregen om een documentaire te maken!

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Gesigneerd postkaartje voor jou!

  Topper! Enorm bedankt voor jouw donatie. Je krijgt naast de film link ook nog een gesigneerd postkaartje met een foto van Fareda uit de fotoshoot in onze film.

 • € 10 of meer
  Bedankt!

  Yes! Wat ontzettend tof dat je een donatie hebt gedaan, wij zijn je voor eeuwig dankbaar. Een video bedankje komt uw kant op!

 • € 25 of meer
  Behind the scenes!

  Dankjewel! Met jouw bijdrage komen we steeds een stapje dichter bij het waarmaken van onze film. Dat verdient een kijkje behind the scenes! Wij sturen je exclusieve beelden op waarin te zien is hoe het er allemaal aan toe ging achter de schermen.

 • € 50 of meer
  Thuis uw eigen premiere!

  Super bedankt voor je steun! Naast de bovenstaande reward krijg je, zodra de film af is, de film link toegestuurd. Zodat je thuis op de bank kunt genieten van onze documentaire!

 • € 100 of meer
  Fysieke filmposter!

  Wow! Meeega bedankt voor jouw steun! Als bedankje voor jouw steun ontvang je niet alleen een kijkje achter de schermen en de film link maar ook de fysieke filmposter naar je toe gestuurd!

 • € 250 of meer
  Uw naam/logo in de aftiteling!

  Wauw, niet te geloven..! Door jou kunnen wij onze film nóg mooier maken. Onze dank is groot, daarom willen wij je graag uitnodigen om samen met een +1 naar de premiere van onze film te komen. Verder vermelden wij jouw naam en/of logo in de aftiteling van onze film en ontvang je alle bovenstaande rewards.

 • € 500 of meer
  De uitgebreide premiere beleving!

  Wij zijn u enoooorm dankbaar! Danku danku danku! U verdient een speciale goodiebox in het thema van de documentaire waar u van kunt genieten tijdens de premiere van de film!

 • € 1.000 of meer
  Privé screening + Q&A!

  Het is niet met woorden te beschrijven hoe blij wij zijn met uw bijdrage! Voor u willen wij met liefde en plezier een (virtuele) privé vertoning regelen. Hier vertellen wij u ook graag meer over het maken van de film tijdens een Q&A!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023