Fietsend door het Leven

een project van Inge & Yvon — Noord-Holland
Fietsend door het Leven

22 waargebeurde verzamelde verhalen over moed, vriendschap en hoop met een fiets als rode draad.

Inge & Yvon
Inge & Yvon
Schrijver & Illustrator

Hét Feelgood Boek van 2021: Fietsend door het Leven Waargebeurde verhalen over moed, vriendschap en hoop met een fiets als rode draad.

1 project gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 75 of meer
  Boek + set getekende ansichtkaarten Rijpergevels

  Dubbel gesigneerd boek + set van 6 ansichtkaarten van historische Rijpergevels (getekend door Yvon) Zie afbeeldingen onderaan de tekst)

 • € 25 of meer
  Het boek!

  Zodra de inkt droog is ontvang jij een exemplaar van Fietsend door het Leven, gesigneerd door auteur en illustrator op je deurmat. (verwachte levertijd: eind augustus)

 • € 50 of meer
  Een voor jou, een voor de ander

  Fietsen met z'n twee is leuker. Daarom: twee boeken, eentje voor jou en eentje om cadeau te doen. Inclusief persoonlijke boodschap van de auteur en de illustrator. (verwachte levertijd: eind augustus)

 • € 100 of meer
  Boek mét persoonlijke boekenlegger

  Het is veel leuker als je elke dag één verhaal leest en al je zintuigen er uitgebreid van laat genieten. Dan is zo'n leuke - door Yvon getekende - boekenlegger erg handig! Je ontvangt dan het dubbel gesigneerd boek + door Yvon getekende, gepersonaliseerde boekenlegger thuisgestuurd. (verwachte levertijd: eind augustus)

 • € 150 of meer
  VIP bij de boekpresentatie

  VIP-uitnodiging voor 2 personen voor de spectaculaire boekpresentatie en maak kennis met enkele markante hoofdpersonen uit het boek. Inclusief dubbel gesigneerd boek.

 • € 500 of meer
  Lezing (met voorlezing uit eigen werk)

  Lezing voor uw organisatie of bedrijf (in Nederland of België) over: De kracht van storytelling OF Van crisis naar kracht Inclusief dubbel gesigneerd boek.

 • € 1.500 of meer
  Geef uw relaties hét feelgood boek van 2021!

  'Fietsend door het leven' is een statement. Het zegt iets over jouw organisatie of bedrijf, namelijk dat jij je mensen en relaties ZIET als wie ze zijn. Waardering, heet dat. En dat is het allerleukste om cadeau te geven! Als je hiervoor kiest, ontvang je 100 boeken Fietsend door het Leven. (verwachte datum: eind augustus. Kan op verzoek later geleverd worden) Een combinatie met een lezing kan natuurlijk ook!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021