De kracht van Ja!

een project van Anook Cléonne — Arnhem, Nederland
De kracht van Ja!

Het boek Ja! over de magie van wat er gebeurt als je ja zegt

Anook Cléonne
Anook Cléonne
beeldend kunstenaar

Via mijn tekeningen verhoud ik met tot de wereld. Zo maak ik graag ruim baan voor routes voorbij de gebaande paden en aannames.

2 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 100 of meer
  Jouw gesigneerde boek

  Ja! Hier doen we het samen voor. Zoveel mogelijk boeken mogelijk maken om de kracht van Ja én onze verbeeldingskracht te delen en te vieren! Je ontvangt jouw boek gesigneerd en wel. Koop je het boek tijdens deze campagne dan betaal je niet € 125,-maar slechts € 100,- (incl. btw)

 • € 25 of meer
  Ja! doen

  Dankjewel, alle moois begint bij ja zeggen. Speciaal voor jou tekenende ik een set inspiratie kaarten met mooie quotes over de magie van ja zeggen. Op fijn formaat, A5 op lekker dik papier. Voor jou zelf als kleurrijk feestje aan je muur of om te versturen als inspirerende aanmoediging.

 • € 75 of meer
  Ja doen met extra glans

  Kijk wat tof! Dank je wel! Je ontvangt de kaartenset én een handgemaakt gouden keitje op een zilveren stekertje. Dat keitje zit in een speciaal doosje ook nog eens. Je draagt zo echt bij aan het verspreiden van de energie van ja én je hebt een set inspiratiekaarten ook! Dubbel feest.

 • € 250 of meer
  Het boek + unieke piëzo print

  Ongelooflijk bedankt! You get it all! Dankjewel!! Jij kan kiezen uit een van de 5 speciaal voor deze crowdfunding gemaakte piëzoprints. Elk in een oplage van 15, maar ik kan het waarschijnlijk toch niet laten daar weer in te tekenen, dus eigenlijk toch unieke kunstwerken! Kies snel jouw lieveling, want op is echt op. Extra leuk is dat je met deze donatie óók met je naam in diep druk op de voorkant van het boek komt.

 • € 500 of meer
  Exclusieve kunst kijk sessie + boek

  Ultiem bedankt! Op een locatie die jou past, thuis, op kantoor of in een museum leer ik jou en je vrienden superleuke tips en tricks waardoor jouw kunstblik zeker rijker wordt. Door mijn jarenlange ervaring als docent op kunstacademies weet je je verzekerd dat een museum of galerie bezoek hierna nooit meer hetzelfde zal zijn. Jouw gesigneerde boek neem ik natuurlijk ook mee. in overleg in te plannen

 • € 1.000 of meer
  Persoonlijk atelier diner + exclusief kunst kijk cursus

  Woohooo! Super dank! Een kok komt op mijn atelier heel fijn koken voor jou en 5 vrienden. Je kan in alle lades kijken. Ondertussen neem ik jullie mee in het avontuur van kunst kijken. Een masterclass kijken als het ware. Ik leer je fijne inside tricks en tips die ik mijn studenten op academies ook leer! Je gaat naar huis met heel veel nieuwe inzichten die kunst kijken nóg leuker te maken. Persoonlijker dan dit wordt het niet!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021