Hoera!! Julia Achkinazy - Julia Achkinazy Concertgebouw Cd-opname is geslaagd!

Dankzij 42 donaties die samen € 4.290 opleverden voor Julia Achkinazy.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Julia Achkinazy Concertgebouw Cd-opname

'Liefde en Eeuwigheid' Cd-opname van het solorecital door de Russische concertpianiste Julia Achkinazy

Julia Achkinazy
Julia Achkinazy
Concertpianiste

Julia Achkinazy is een sinds 2006 in Nederland gevestigd klassiek concertpianiste uit St. Petersburg - Rusland

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 36 of meer
  Ondersteuner

  U ontvangt 1 persoonlijk gesigneerde nieuwe cd van Julia Achkinazy & de digitale download van het live concert van 27 juni '21 a.s. in hoge audio-resolutie.

 • € 18 of meer
  digitale download

  U ontvangt de digitale download van het live concert van 27 juni '21 a.s. in hoge audio-resolutie.

 • € 18 of meer
  digitale download

  U ontvangt de digitale download van het live concert van 27 juni '21 a.s. in hoge audio-resolutie.

 • € 60 of meer
  Begunstiger

  U wordt algemeen vermeld als "Begunstiger" in het Cd-boekje én ontvangt 2 gesigneerde cd's van Julia Achkinazy naar keuze & de digitale download van het live concert van 27 juni '21 a.s. in hoge audio-resolutie.

 • € 110 of meer
  Donateur

  U wordt, desgewenst met uw naam, vermeld als "Donateur" in het Cd-boekje én ontvangt 2 gesigneerde cd's van Julia Achkinazy naar keuze én de DVD van Julia's solorecital in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw van sept 2018 & de digitale download van het live concert van 27 juni '21 a.s. in hoge audio-resolutie.

 • € 185 of meer
  Vriend

  U heeft samen met 1 introducee, gratis toegang tot het exclusieve geheel verzorgde officiële cd presentatieconcert (Woudkapel te Bilthoven, najaar '21, exacte datum n.n.t.b.) Daarnaast wordt U, desgewenst met uw naam, vermeld als "Vriend" in het Cd-boekje, ontvangt 3 gesigneerde cd's van Julia Achkinazy naar keuze én de DVD van Julia's solorecital in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw van sept 2018 & de digitale download van het live concert van 27 juni '21 a.s. in hoge audio-resolutie.

 • € 375 of meer
  Mecenas

  U wordt, desgewenst met uw naam, vermeld als "Mecenas" in het Cd-boekje. Daarnaast heeft u samen met 1 introducee, gratis toegang tot het exclusieve geheel verzorgde officiële cd presentatieconcert (Woudkapel te Bilthoven, najaar '21, exacte datum n.n.t.b.) én ontvangt u 5 gesigneerde cd's van Julia Achkinazy naar keuze én tweemaal de DVD van Julia's solorecital in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw van sept 2018 & de digitale download van het live concert van 27 juni '21 a.s. in hoge audio-resolutie.

 • € 950 of meer
  Beschermheer / beschermvrouwe

  Julia geeft een exclusief cd-presentatieconcert op een door u op te geven locatie incl. een meet&greet en signeermoment. Voorwaarden in overleg. Daarnaast heeft u recht op alle genoemde tegenprestaties als Mecenas & een vermelding op de website van Julia Achkinazy.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023