Hoera!! Tess Marteijn - Documentaire: Focus op Mij is geslaagd!

Dankzij 158 donaties die samen € 4.390 opleverden voor Tess Marteijn.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Documentaire: Focus op Mij

Een documentaire over jonge vrouwen met ADHD.

Tess Marteijn
Tess Marteijn
Filmmakers

Wij zijn bezig met het maken van een documentaire over vrouwen met ADHD.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  We staan te stuiteren!

  Wat een gulle donatie! Wij sturen je voor dit bedrag uiteraard een link naar onze documentaire toe en melden je met jouw toestemming aan voor de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang jij 5 loten voor de “online bullet journal workshop” én een speciale bedankvideo met exclusieve behind the scenes beelden.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Wat fijn dat jij ons project wil steunen, door jouw donatie zijn wij een stapje dichter bij ons einddoel. Met jouw toestemming melden wij je graag aan voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de documentaire.

 • € 25 of meer
  Hyper de piep hoera!

  Dankjewel!! Met jouw toestemming melden we je aan voor de nieuwsbrief. Ook krijg je 1 lot voor de verloting van “de bullet journal workshop” van ADHD-coach Jorna Postma, om zelf beter te leren plannen of om weg te geven aan iemand in je omgeving die het hard nodig heeft.

 • € 100 of meer
  We springen door het plafond!

  Dit helpt ons zoveel verder! Je naam komt in de aftiteling en je krijgt 2 tickets voor de première in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Ook krijg je 10 loten voor de bullet journal workshop en de bedankvideo.

 • € 200 of meer
  We worden er stil van! (En dat is zeldzaam)

  Waanzinnig!! Je krijgt een privé Q&A en alle boven genoemde tegenprestaties (de nieuwsbrief, jouw naam op aftiteling, 10 loten voor de bullet journal workshop en de bedankvideo).

 • € 500 of meer
  We leggen de focus op jou!

  Heel erg bedankt voor deze enorme steun! Bij dit soort bedragen zien we jou als sponsor en zetten wij graag jouw bedrijfslogo op de posters/aftiteling. Daarnaast sturen we je graag alle bovenstaande tegenprestaties (de nieuwsbrief, 10 loten voor de bullet journal workshop en de speciale bedankvideo).

 • € 1.000 of meer
  Dit hadden wij niet durven dromen!

  Duizendmaal dank!! Je komt bovenaan onze aftiteling te staan. Ook regelen wij een privévertoning voor je en mag je ons tijdens een privé Q&A alles vragen omtrent de film. Uiteraard krijg je ook alle bovenstaande tegenprestaties!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023