Hoera!! Ranjani Nirosha - Niroshart Photography is geslaagd!

Dankzij 82 donaties die samen € 11.816 opleverden voor Ranjani Nirosha.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Niroshart Photography

Een Fotoboek,Expositie Music Art And More

Ranjani Nirosha
Ranjani Nirosha

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 10 of meer
  Vrije donatie, geen tegenprestatie

  Bedankt voor uw donatie, mijn eeuwige dank hiervoor. Uw naam vermelden we in het colofon.

 • € 25 of meer
  HET FOTOBOEK VOOR EEN SPECIALE PRIJS !!

  Lieve Donateur Heel hartelijk bedankt voor jouw bijdrage! We vermelden je in het colofon en je bent van harte welkom bij de boekpresentatie en expositie in het Tobacco Theater! Jij kunt het fotoboek kopen voor de speciale prijs van € 30,-. Je krijgt daarmee € 35,- korting want de winkelwaarde is € 65,-.

 • € 65 of meer
  GRATIS EEN GESIGNEERD FOTOBOEK !

  Lieve Donateur Heel hartelijk bedankt voor jouw bijdrage! We vermelden je in het colofon en je bent van harte welkom bij de boekpresentatie en expositie in het Tobacco Theater! In ruil voor jouw bijdrage bieden we je gratis een gesigneerd exemplaar van het fotoboek aan en sturen het naar je op. En je krijgt een print naar keuze uit het boek op 30 x 45 cm.

 • € 100 of meer
  Kans op een kunstwerk van Saskia de Rooy bij de eerste 10 En het boek kado

  Toen ik de foto’s van beeldhouwer en portrettist Saskia de Rooy maakte, maakte zij een portret van mij. Dat portret is afgemaakt en wordt nu verloot onder de eerste 10 mensen die een donatie doen van € 100 of meer. Saskia de Rooy doneert dus haar beeld voor mijn boek! Dank je wel Saskia!

 • € 250 of meer
  EEN PORTRETFOTO VAN JOU DOOR RANJANI NIROSHA

  Lieve Donateur Heel hartelijk bedankt voor jouw bijdrage! We vermelden je in het colofon en je bent van harte welkom bij de boekpresentatie en expositie in het Tobacco Theater! In ruil voor jouw bijdrage maakt fotografe Ranjani Nirosha een portretfoto van jou en je krijgt een afdruk in het formaat 50 cm x 75 cm. Als je dat wilt, exposeren we jouw foto ook op de expositie in het Tobacco Theater in Amsterdam. En natuurlijk krijg je het boek gratis thuis gestuurd.

 • € 350 of meer
  EEN PORTRETFOTO VAN JOU DOOR RANJANI NIROSHA

  Lieve Donateur Heel hartelijk bedankt voor jouw bijdrage! We vermelden je in het colofon en je bent van harte welkom bij de boekpresentatie en expositie in het Tobacco Theater! In ruil voor jouw bijdrage maakt fotografe Ranjani Nirosha een portretfoto van jou en je krijgt een afdruk in het formaat 50 cm x 75 cm. Als je dat wilt, exposeren we jouw foto ook op de expositie in het Tobacco Theater in Amsterdam.

 • € 400 of meer
  EEN PORTRETFOTO VAN JOU DOOR RANJANI NIROSHA PLUS HET FOTOBOEK

  Lieve Donateur Heel hartelijk bedankt voor jouw bijdrage! We vermelden je in het colofon en je bent van harte welkom bij de boekpresentatie en expositie in het Tobacco Theater! In ruil voor jouw bijdrage maakt fotografe Ranjani Nirosha een portretfoto van jou en je krijgt een afdruk in het formaat 50 cm x 75 cm. Als je dat wilt, exposeren we jouw foto ook op de expositie in het Tobacco Theater in Amsterdam. Daarnaast ontvang je een gratis exemplaar van het fotoboek.

 • € 500 of meer
  JOUW FOTOPORTRET DOOR RANJANI NIROSHA AFGEDRUKT OP SPECIAAL PAPIER EN TWEE GESIGNEERDE FOTOBOEKEN !

  Lieve Donateur Heel hartelijk bedankt voor jouw bijdrage! We vermelden je in het colofon en je bent van harte welkom bij de boekpresentatie en expositie in het Tobacco Theater! Daarnaast bieden we jou in ruil voor jouw bijdrage een mooie portretfoto gemaakt door Ranjani Nirosha die zal worden afgedrukt op bijzonder papier dat je zelf mag kiezen uit mat, fineart of metallic parelmoer of zijderaster, afgedrukt op 50 x 75 cm. Als je wilt komt jouw foto ook te hangen op de expositie in het Tobacco Theater en we sturen jou twee gesigneerde exemplaren van het fotoboek.

 • € 1.000 of meer
  JOUW EIGEN FOTOSHOOT IN TOBACCO THEATER & VERLOTING GESIGNEERDE FOTO PETER DONKERSLOOT!

  Lieve Donateur Heel hartelijk bedankt! Jouw naam komt in het colofon van het fotoboek en je ontvangt een gesigneerd exemplaar van het fotoboek en je bent van harte welkom op de boekpresentatie en expositie. Je krijgt een eigen fotoshoot in het Tobacco Theater zelf. Van de mooiste foto krijg je een grote afdruk. van 70 x 100 cm. (LET OP ) ALS EXTRA BIJ DIT BEDRAG MAAK JE OOK KANS MIDDELS EEN VERLOTING op een waardevolle afdruk van de portretfoto van Peter Donkersloot 70 x 100 cm (zie filmpje) gesigneerd door PETER DONKERSLOOT zelf en natuurlijk door fotografe RANJANI NIROSHA.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023