Hoera!! Wilko Brouwers - HERLEVING is geslaagd!

Dankzij 44 donaties die samen € 2.550 opleverden voor Wilko Brouwers.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

HERLEVING

De opname van zes nieuwe composities, die allemaal met het thema 'herleving' te maken hebben,

Wilko Brouwers
Wilko Brouwers
Componist

Initiator van projecten rondom nieuwe muziek en taal

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Partituur

  Behalve een fotoreportage van de opnamesessies, een link naar YouTube en/of Spotify stuur ik je nog vóór het einde van deze crowdfundingcampagne via e-mail één van de partituren (door jou gekozen) toe.

 • € 10 of meer
  YouTubelink

  Zodra de opnames gereed zijn, krijg je van mij via e-mail een link naar YouTube en/of Spotify

 • € 25 of meer
  Fotoreportage en YouTubelink

  Zodra de opnames gereed zijn, krijg je van mij via e-mail een fotoreportage van de opnames en een link naar YouTube en/of Spotify

 • € 100 of meer
  Partituren

  Behalve een fotoreportage van de opnamesessies, een link naar YouTube en/of Spotify stuur ik je nog vóór het einde van deze crowdfundingcampagne via e-mail één van de partituren (door jou gekozen) toe. Bovendien nodig ik je uit voor een webinar over componeren dat ik zal geven op woensdagavond 14 april, van 20:00 tot 21:00 uur (dit aanbod geldt voor de eerste 5 donateurs die € 100 of meer bijdragen).

 • € 250 of meer
  Alle partituren

  Behalve een fotoreportage van de opnamesessies, een link naar YouTube en/of Spotify stuur ik je nog vóór het einde van deze crowdfundingcampagne via e-mail alle zes partituren toe. Bovendien nodig ik je uit voor een webinar over componeren dat ik zal geven op woensdagavond 14 april, van 20:00 tot 21:00 uur. Later terugkijken is ook mogelijk.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023