Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Adopteer een toets

Dankjewel! Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan onze muziektheatervoorstelling PIANOSTEMMEN.

€ 30 of meer
Adopteer een terts

We zijn jou enorm dankbaar voor jouw bijdrage! In september ontvang jij van ons een digitaal kijkje achter de schermen bij PIANOSTEMMEN.

sep 2021 verwachte levertijd.

€ 40 of meer
Adopteer een kwart

We zijn jou enorm dankbaar voor jouw bijdrage! In september ontvang jij van ons een digitaal kijkje achter de schermen bij PIANOSTEMMEN en anekdote van een pianostem.

sep 2021 verwachte levertijd.

€ 50 of meer
Adopteer een kwint

Dankjewel voor jouw donatie! Jij ontvangt binnenkort persoonlijke post van Tg Goed Gezelschap met nieuws over de voorstelling en een digitaal kijkje tijdens het repetitie-proces.

sep 2021 verwachte levertijd.

  Tip
€ 80 of meer
Adopteer een octaaf

Dankjewel voor jouw donatie! Jij ontvangt binnenkort persoonlijke post van Tg Goed Gezelschap met nieuws over de voorstelling en een digitaal kijkje tijdens het maakproces. Een anekdote van 'een pianostem' en repetitiefoto's.

sep 2021 verwachte levertijd.

€ 100 of meer
Adopteer een klavier

Dankjewel! In september nodigen we jou uit voor een open-repetitie, een kijkje achter de schermen van de productie in Amsterdam. We vertellen je meer over de voorstelling, de cast, de componist, de instrumenten, de muziek en het decor.

sep 2021 verwachte levertijd.

€ 250 of meer
Adopteer een piano

Dankjewel voor jouw donatie! Jouw naam wordt geschreven op een van de decorstukken van PIANOSTEMMEN. En in september nodigen we jou uit voor een open-repetitie, een kijkje achter de schermen van de productie in Amsterdam.

sep 2021 verwachte levertijd.

€ 500 of meer
Adopteer een vleugel

Voor bedrijven en particulieren: Hartstikke bedankt! Jouw bedrijf/organisatie/naam krijgt zichtbaarheid in de PR-uitingen van PIANOSTEMMEN en een uitnodiging voor een open-repetitie in Amsterdam. De makers vertellen je graag meer over de voorstelling, de cast, de muziek en het decor. Daarnaast ontvang je ook twee vrijkaarten voor PIANOSTEMMEN.

sep 2021 verwachte levertijd.

"Hartelijk dank voor jullie bijdrage. Zo kunnen we deze onderbelichte geschiedenis over kunstroof, theatraal en muzikaal inzichtelijk maken."
- Klemens Patijn

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2021