Hoera!! Klemens Patijn - PIANOSTEMMEN is geslaagd!

Dankzij 161 donaties die samen € 8.805 opleverden voor Klemens Patijn.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

PIANOSTEMMEN

Een muzikaal-theatraal monument voor verzwegen oorlogsverhalen en hedendaags herdenken.

Klemens Patijn
Klemens Patijn
Acteur / Theatermaker

Stichting Tg Goed Gezelschap

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 80 of meer
  Adopteer een octaaf

  Dankjewel voor jouw donatie! Jij ontvangt binnenkort persoonlijke post van Tg Goed Gezelschap met nieuws over de voorstelling en een digitaal kijkje tijdens het maakproces. Een anekdote van 'een pianostem' en repetitiefoto's.

 • € 10 of meer
  Adopteer een toets

  Dankjewel! Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan onze muziektheatervoorstelling PIANOSTEMMEN.

 • € 30 of meer
  Adopteer een terts

  We zijn jou enorm dankbaar voor jouw bijdrage! In september ontvang jij van ons een digitaal kijkje achter de schermen bij PIANOSTEMMEN.

 • € 40 of meer
  Adopteer een kwart

  We zijn jou enorm dankbaar voor jouw bijdrage! In september ontvang jij van ons een digitaal kijkje achter de schermen bij PIANOSTEMMEN en anekdote van een pianostem.

 • € 50 of meer
  Adopteer een kwint

  Dankjewel voor jouw donatie! Jij ontvangt binnenkort persoonlijke post van Tg Goed Gezelschap met nieuws over de voorstelling en een digitaal kijkje tijdens het repetitie-proces.

 • € 100 of meer
  Adopteer een klavier

  Dankjewel! In september nodigen we jou uit voor een open-repetitie, een kijkje achter de schermen van de productie in Amsterdam. We vertellen je meer over de voorstelling, de cast, de componist, de instrumenten, de muziek en het decor.

 • € 250 of meer
  Adopteer een piano

  Dankjewel voor jouw donatie! Jouw naam wordt geschreven op een van de decorstukken van PIANOSTEMMEN. En in september nodigen we jou uit voor een open-repetitie, een kijkje achter de schermen van de productie in Amsterdam.

 • € 500 of meer
  Adopteer een vleugel

  Voor bedrijven en particulieren: Hartstikke bedankt! Jouw bedrijf/organisatie/naam krijgt zichtbaarheid in de PR-uitingen van PIANOSTEMMEN en een uitnodiging voor een open-repetitie in Amsterdam. De makers vertellen je graag meer over de voorstelling, de cast, de muziek en het decor. Daarnaast ontvang je ook twee vrijkaarten voor PIANOSTEMMEN.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023