Alle neuzen tegen het raam geplakt

een project van ALLE NEUZEN — Breda, Nederland
Alle neuzen tegen het raam geplakt

Een tentoonstelling met werk van 16 jonge kunstenaars in De Vitrines op Station Breda.

ALLE NEUZEN
ALLE NEUZEN

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 65 of meer
  FILMAVOND + Q&A

  Eenmalige online filmavond + Q&A. De films zijn gemaakt door deelnemende kunstenaars Paul Braspenning, Sid Dankers en Amel Omar. De donateur ontvangt een uitnodiging voor dit online evenement op 15 juli via de mail. In juli is SMAP verantwoordelijk voor de werken die in De Vitrines te zien zullen zijn, waardoor de donateur naast een gezellige avond met fictieve arthouse films de mogelijkheid krijgt in gesprek te gaan met het collectief SMAP.

 • € 15 of meer
  VEEL DANK

  De donateur ontvangt per mail een bedankje.

 • € 25 of meer
  NIEUWSBRIEF

  De donateur ontvangt per mail een nieuwsbrief die een samenvatting geeft van wat er de afgelopen maand is gebeurd en wat er de komende maand gaat gebeuren.

 • € 45 of meer
  KUNSTCADEAU

  Een cadeau! Dit cadeau is een klein kunstwerkje van een van de deelnemende kunstenaars. De donateur ontvangt dit kunstwerkje per post en zal pas bij het openen van het pakketje weten wat er in zit en door wie het gemaakt is. Een van de redenen waarom wij het cadeau als verrassing houden is dat we deze donatie niet als productverkoop zien, maar als steunbetuiging voor de hele groep. Zo blijft het verrassingseffect in stand!

 • € 100 of meer
  FOTOPRINTS

  Maandelijks ontvangt de donateur een geprinte foto van wat er zich de afgelopen maand heeft afgespeeld in De Vitrines. De donateur creëert op deze manier een 'archief' van de set van zes foto’s.

 • € 170 of meer
  RONDLEIDING DOOR EEN VAN DE KUNSTENAARS

  Een rondleiding bij De Vitrines door een van de kunstenaars. Via de mail nemen wij contact op met de donateur om een afspraak te maken.

 • € 650 of meer
  PUBLICATIE

  Een fysieke publicatie bestaande uit de documentatie van het project en onder andere essays, schetsen en artist statements. De donateur krijgt zo op persoonlijke wijze een exclusief inzicht in de praktijken. Via de post ontvangt de donateur dit esthetisch aantrekkelijk boekwerk.

 • € 1.000 of meer
  NAAM/LOGO VERMELDING OP STATION BREDA

  Het logo van het bedrijf, het fonds of de naam van de persoon die deze donatie doet, wordt vermeld bij De Vitrines op Station Breda. Het logo blijft gedurende de gehele tentoonstellingsperiode (een half jaar) staan.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023