Dag Nacht, wie ben jij eigenlijk?

een project van Adrianne Rook — Steenwijk
Dag Nacht, wie ben jij eigenlijk?

In slapeloze nachten raak je in gesprek met de Nacht die je een "luisterend" oor biedt, hoopvol troostend

Adrianne Rook
Adrianne Rook
creatief zzp-er

Ik ben kunstenaar, spreker en opruimcoach. Deze drie diensten geven mij de ruimte om mijn talenten voor jou en de samenleving in te zetten.

2 projecten gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 30 of meer
  Een a4 poster van Dag Nacht

  Dank je wel voor je bijdrage, zo blij dat je me helpt om Dag Nacht het daglicht te laten zien. je ontvangt een a4 poster met een Dag Nacht tekening en gesprekje.

 • € 20 of meer
  Een set van drie kaartjes Dag Nacht

  Dank je wel voor je bijdrage! Jij brengt Dag Nacht een stapje dichterbij het daglicht! Je ontvangt een setje van 3 kaartjes met een sneak preview van Dag Nacht.

 • € 40 of meer
  Het boek Dag Nacht

  Blij met jouw bijdrage! Dankzij jou komt Dag Nacht weer een stapje dichterbij het daglicht! Je ontvangt het unieke boek Dag Nacht in november.

 • € 55 of meer
  Het boek Dag Nacht met persoonlijke boodschap

  Dank je wel voor jouw bijdrage, zo blij dat je bij wilt dragen om Dag Nacht het Daglicht te laten zien! Jij hebt een unieke positie, jij ontvangt het boek met kaartje, persoonlijke boodschap en handtekening voor dat het in het verkoop gaat!

 • € 65 of meer
  Het boek Dag Nacht & magazine Belove-d

  Dank je wel voor je mooie bijdrage! Ik bedank je graag, je ontvangt samen met het boek een gedichtenmagazine naar keuze. Ik heb er twee uitgebracht waar je uit kunt kiezen. Het magazine Belove-d met gedichten over stilte, liefde en vrede en het magazine Belove-d in the dark, geliefd zijn midden in de twijfels, ellende en stormen van het leven. Het magazine van je keuze ontvang je samen met het boek.

 • € 75 of meer
  Persoonlijke feestelijke overhandiging van Dag Nacht (tijdelijk aanbod)

  Wat gaaf dat je voor deze tegenprestatie kiest. Ik kom Dag Nacht persoonlijk aan jou overhandigen en neem een heerlijke taart (van de ambachtelijke bakker) en slingers mee om deze overhandiging een feestelijk tintje te geven. Natuurlijk staat er ook een persoonlijke boodschap en een handtekening in het boek dat je ontvangt

 • € 95 of meer
  Een creatieve workshop in [email protected]

  Wauw, dank je wel voor je gulle bijdrage! Dankzij jou komt Dag Nacht dichterbij het daglicht zien, zo tof! Met heel veel plezier heet ik jullie welkom in mijn [email protected] Je ontvangt als tegen prestatie een workshop van 2,5 uur voor 2 personen in [email protected] Dit is inclusief materialen en een hapje en drankje. Er zijn verschillende mogelijkheden qua materiaal/techniek en thema. Kies je voor deze tegenprestatie dan stemmen we samen de inhoud en de datum af. We hebben hierin natuurlijk ook rekening te houden met corona, maar dat stemmen we t.z.t. samen af.

 • € 175 of meer
  Organiseer je kledingkast-sessie!

  Wauw, dank je wel voor je gulle bijdrage! Wat en ik blij dat je me helpt om Dag Nacht het daglicht te laten zien. Als tegenprestatie ontvang je een professionele opruimsessie van 2 uur waarin we samen jouw kledingkast opschonen en opnieuw indelen. Jouw kast ziet er hiernaar uit om door een ringetje te halen! Leuk dat ik jou op deze manier van dienst mag zijn. We plannen deze sessie samen in. We hebben hierin natuurlijk ook rekening te houden met corona, maar dat stemmen we t.z.t. samen af.

 • € 300 of meer
  Ervaar een stiltewandeling

  Wauw, dank je wel voor je gulle bijdrage! Met veel plezier organiseer ik voor jou en een groep van vijf personen een stiltewandeling. Een stiltewandeling is een bijzondere ervaring, herademen in de natuur brengt je rust. Ik wandel veel en organiseer zo af en toe een stiltewandeling voor groepen. Als je deze tegenprestatie kiest ontvang je een stilte-wandeling van 3 uur met thema (i.o) voor vijf personen inclusief hapje en drankje (non-alcohol). Bij stiltewandelingen is het tempo laag en de afstand geen doel. Dus ook zonder goede conditie kun je dit. We plannen de stiltewandeling in overleg in. We hebben hierin natuurlijk ook rekening te houden met corona, maar dat stemmen we t.z.t. samen af.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023