Hoera!! 't PASSIE verhaol - 't PASSIE verhaol is geslaagd!

Dankzij 47 donaties die samen € 6.569 opleverden voor 't PASSIE verhaol.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

't PASSIE verhaol

Stichting Tiba gaat in 2022 een Limburgse versie van de tv versie The Passion organiseren.

't PASSIE verhaol
't PASSIE verhaol
nvt

't PASSIE verhaol is de Limburgse versie van het bekende The Passion

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 500 of meer
  VIP Pakket

  Wow jij hebt echt PASSIE voor ons project, we leggen je compleet in de watten en ontvangen je als een ware VIP gast (2 personen). - Eerst gaan jullie heerlijk smullen van een luxe diner bij Hotel-Restaurant de Roosterhoeve - Na het diner worden jullie tijdig opgehaald met passend vervoer om als VIP de PROLOOG bij te wonen en aansluitend de voorstelling, natuurlijk vanaf de tribune. - Jullie ontvangen een PASSIE verrassingspakket vol met leuke items. - En na afloop zijn jullie welkom voor de afterparty in het Gemeenschapshuis met o.a. de castleden. - Natuurlijk brengen wij jullie weer terug naar de Roosterhoeve, om daar heerlijk te overnachten en te dromen van deze bijzondere avond. - En jullie sluiten de zondag af met een heerlijk ontbijt.

 • € 10 of meer
  Generale repetitie

  Maak 25 keer kans (doormiddel van loting) op toegang voor 2 personen bij de generale repetitie op 8 april, een uniek kijkje achter de schermen.

 • € 50 of meer
  Vrijkaart tribune of plein

  Maak 15 keer kans (doormiddel van loting) op een vrijkaart (naar keuze tribune of plein) 2 personen voor ’t PASSIE verhaol

 • € 100 of meer
  Vrijkaart naar keuze + verrassingspakket

  - Ontvang een vrijkaart (naar keuze tribune of plein) voor 2 personen incl. ticket voor De Proloog en een PASSIE verrassingspakket.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023