Hoera!! Gijs en team Wortel - Mooie boeken maak je samen is geslaagd!

Dankzij 121 donaties die samen € 12.825 opleverden voor Gijs en team Wortel.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Mooie boeken maak je samen

Dit boek slaat een brug tussen generaties boekenmakers. Met boekbind legende Gijs Wortel.

Gijs en team Wortel
Gijs en team Wortel
Ontwerpstudio & Binder

Grafisch ontwerpstudio de Vormforensen geven samen met boekbinder Gijs Wortel een boek uit over boeken maken.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Gesigneerd boek + toegangskaartje lancering

  Wil je een boek en aanwezig zijn bij de lancering bij Allard Pierson in Amsterdam? Bij deze tegenprestatie ontvang je een kaartje en je kunt het boek ophalen wanneer je ons bezoekt en met ons viert in Amsterdam. Deze tegenprestatie heeft bij bestelling van een enkel boek €4,10 verzendkosten.

 • € 25 of meer
  Donatie small

  Wij zijn je enorm dankbaar voor je bijdrage! Mooie boeken maak je samen!

 • € 50 of meer
  gesigneerd boek voor de early bird

  Ben jij een early bird en wil je samen met ons dit boek realiseren? Tijdens deze crowdfunding zal het boek voor een speciale prijs aangeboden worden Het boek is door Gijs zelf in de band gezet en uitgewerkt door zijn netwerk. Draag bij aan het overdragen van het boekbinders vak. Deze tegenprestatie heeft bij bestelling van een enkel boek €4,10 verzendkosten.

 • € 50 of meer
  Zelf binden, dat kan! Een boek bestellen in losse katernen

  Ben jij een early bird en d.i.y boekbinder? En wil je samen met ons dit boek realiseren? Alleen via deze crowdfunding bieden wij het boek aan in losse katernen. Op advies van Gijs verkopen we het dan ook zonder bandmateriaal of schutbladen zodat elke handboekbinder deze naar eigen inzicht kan vormgeven en binden. Na de crowdfunding zal het boek nog in losse katernen verkrijgbaar zijn via Uitgeverij Boekblok. (zie onze update voor meer informatie) Deze tegenprestatie heeft bij bestelling van een enkel boek €4,10 verzendkosten.

 • € 100 of meer
  bezoek aan de binderij

  Zou je graag de binderij bezoeken en Gijs wat vragen willen stellen. We organiseren een bezoek aan de binderij!

 • € 150 of meer
  Boek + portret van Gijs Wortel gefotografeerd door Erik Smits

  Het boek met bandwerk van Gijs en een mooie print met een portret van Gijs Wortel gefotografeerd door Erik Smits. Het portret is genomen in Gijs zijn binderij tussen zijn museale collectie. De print wordt afgedrukt door The final Art Print. Deze tegenprestatie is exclusief verzendkosten.

 • € 400 of meer
  Boek + portret van Gijs Wortel + cassette gemaakt door Gijs Wortel

  De special edition van het boek "mooie boeken maak je samen' heeft een hele bijzondere cassette gemaakt door Gijs. De cassette bevat een boek, het boekbinders gereedschap het vouwbeen en een portret van Gijs gefotografeerd door Erik Smits. De special edition is beperkt verkrijgbaar. Deze tegenprestatie is exclusief verzendkosten.

 • € 500 of meer
  Donatie M

  Wij zijn enorm blij met je bijdrage! Je brengt ons een stap dichterbij de realisatie van het boek. Je naam zal een mooie plek krijgen als sponsor. Mooie boeken maak je samen

 • € 1.000 of meer
  Donatie L

  Mooie boeken maak je samen! Wij zijn je enorm dankbaar voor deze bijdrage. Je naam en/of (eventueel) bedrijfslogo krijgen een mooie plek in het boek. Als tegenprestatie bieden we je een bezoek aan de binderij in Someren-Eind en ontmoeting met Gijs Wortel.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023