Hoera!! Vollanalog! - Vollanalog! 3 (LP) is geslaagd!

Dankzij 141 donaties die samen € 4.878 opleverden voor Vollanalog!.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Vollanalog! 3 (LP)

We brengen een te gekke verzamel-lp uit, in een eenmalige persing van 500 stuks, handgenummerd!

Vollanalog!
Vollanalog!
Muziekliefhebber

Vollanalog! is een serie compilatie lp's die in eenmalige, gelimiteerde oplages worden uitgebracht.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 40 of meer
  Helemaal alles!

  Gefeliciteerd! Je krijgt van ons Vollanalog! 3. Daarnaast ontvang je ook nog Vollanalog! 2 én die mooie totebag van Kaffee 't Hof! Je kunt alles ophalen tijdens de release party! Kun je daar niet bij aanwezig zijn, dan zorgen we dat de spullen naar je worden opgestuurd.

 • € 10 of meer
  Donatie!

  Je hebt geen platenspeler maar je wil ons wel helpen om die lp te laten verschijnen! Super! Je mag een bedrag naar keuze invullen. Bedankt voor je donatie, je hebt de realisatie van het album een stukje dichterbij gebracht!

 • € 25 of meer
  Vollanalog! 3 is voor jou!

  Je krijgt het album “Vollanalog! Volume 3”! Je kunt het afhalen tijdens de release party! Kun je daar niet bij aanwezig zijn dan sturen we het album naar je toe. Onze dank is groot, al doe je jezelf natuurlijk het grootste plezier door dit geweldige album te kopen ☺

 • € 30 of meer
  Vollanalog! 3 + een tas van Kaffee 't Hof!

  Je krijgt het album “Vollanalog! Volume 3”! Daarnaast ontvang je ook nog een coole totebag van Kaffee 't Hof! Je kunt het afhalen tijdens de release party! Kun je daar niet bij aanwezig zijn dan sturen we het album en de tas naar je toe. Te gek!

 • € 35 of meer
  Vollanalog! 2 + 3: Voor wie nooit genoeg vinyl heeft!

  Voor dit bedrag krijg je zowel het nieuwe volume 3 als het eerder uitgebrachte volume 2!! Volume 1 is reeds uitverkocht, dus ons advies is om Volume 2 niet te laten liggen! Je kunt ze afhalen tijdens de release party! Kun je daar niet bij aanwezig zijn dan sturen we de albums naar je toe. Dank je wel!

 • € 75 of meer
  Beluister het album vóór de officiële release!

  Kun je niet wachten om dit waanzinnige album te horen én in huis te hebben? Dan mag je naar Kaffee 't Hof komen om samen met ons als eerste het album integraal te beluisteren! Onder het genot van een hapje en een drankje natuurlijk! Het album neem je na afloop lekker mee naar huis.

 • € 100 of meer
  Je naam op de plaat!

  Heb je altijd al eens je naam op een LP willen zien, dan is dit je kans! Als je hier voor kiest dan vermelden we je als crowdfunder op de albumhoes, en ontvang je natuurlijk ook Vollanalog! 3 van ons! Je kunt em ophalen tijdens de release party, of we sturen hem naar je op als je daar niet bij aanwezig kunt zijn.

 • € 500 of meer
  Je hoofd op het label!

  Ben je graag draaierig, dan is dit misschien iets voor jou! Bij deze grote donatie hoort een bijzondere tegenprestatie. Jouw gezicht wordt vereeuwigd op een van de labels van de LP (op de gehele oplage van 500 stuks)! Je levert een duidelijke foto van je gezicht aan, en Agnes Hendriks maakt hiervan een artistieke illustratie. Deze tegenprestatie is natuurlijk maar 2 keer beschikbaar!! Je ontvangt daarnaast ook nog Vollanalog! 3, Vollanalog! 2 én de totebag van Kaffee 't Hof. Je kunt het afhalen tijdens de releaseparty! Kun je daar niet bij aanwezig zijn dan sturen we de spullen naar je toe.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023