Hoera!! Jeroen Vrijsen - Jeroen Vrijsen Publicatie 2010-2021 is geslaagd!

Dankzij 60 donaties die samen € 4.115 opleverden voor Jeroen Vrijsen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Jeroen Vrijsen Publicatie 2010-2021

Een mooie, nieuwe publicatie met een overzicht van mijn schilderijen van de laatste 11 jaar.

Jeroen Vrijsen
Jeroen Vrijsen
Beeldend Kunstenaar

21 jaar geleden afgestudeerd aan de academie voor beeldende kunst en vormgeving te Den Bosch. Sindsdien actief als schilder.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 245 of meer
  ### 7 Kunstwerken. Let op de specifieke prijs per schilderij! + nieuwe publicatie

  ###Hier zijn ter afsluiting van dit project 7 kunstwerken (allen olieverf op olieverfpapier) + een nieuwe publicatie. Let op de prijs (de werken zijn nu met 50% korting) ! Door je exacte betaling zal ik het gekochte kunstwerk reserveren, met de volgende opties: : : : : 1. writings, 50x32,5cm, actieprijs €425,- 2. cuidade 7, 41,5x50cm, actiepr. €460,- 3. mist, 25x24cm, actieprijs €245,- : : : : : 4. city tags, 50x36cm, actieprijs €430,- 5. writings, 41x50cm, actieprijs €455,- : 6. speelvelden, 46x35cm, actie €405,- 7. serie city, 50x29cm, actieprijs €395,-

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Mijn eeuwige dank is voor altijd bij je!

 • € 35 of meer
  Hiervoor krijg je de nieuwe publicatie

  Je krijgt de nieuwe publicatie uitgereikt bij een nog te organiseren expositie. of ik verstuur deze naar je op (geef dan je adres op).

 • € 55 of meer
  Nieuwe + Oude Publicatie

  Hier bied ik mijn Nieuwe Publicatie samen met mijn publicatie uit 2010 aan tegen deze feestelijke prijs. Je krijgt de oude + nieuwe publicatie uitgereikt bij een nog te organiseren expositie. of ik verstuur deze naar je (geef dan je adres op).

 • € 70 of meer
  Publicatie & Naamsvermelding in de publicatie

  Ik bied mijn nieuwe publicatie aan en in het colofon zal jouw naamsvermelding staan in deze publicatie!

 • € 100 of meer
  Atelier bezoek met zelfgebakken taart + koffie + gesigneerde publicatie

  Een atelier bezoek op een unieke locatie in Eindhoven. Een "boerderij kazerne" gebouwd door de Duitsers in de 2de wereld oorlog, waar ik mijn atelier heb. Met een door mij vers gebakken taart en lekker bakje koffie, Waarbij je een door mij gesigneerde publicatie ontvangt. 4 en of 5 september zal dit plaatsvinden. Deze aanbieding is geldig tot een groep van 5 personen (wel afhankelijk van de Corona regelgeving).

 • € 115 of meer
  Package Deal 7 publicaties.

  Mijn oude & nieuwe publicatie en 5 edities van de laatste GRENSWERK publicaties. Je krijgt dit uitgereikt bij een nog te organiseren expositie. of ik stuur deze naar je op (geef dan je adres op).

 • € 275 of meer
  Nieuwe Publicatie + Kunstwerk

  Ik bied 1 publicatie samen met 1 kunstwerk (t.w.v. €500 aan) voor een feestelijke voordeelprijs te koop aan. Het kunstwerk is een olieverf op olieverfpapier, 25x32,5cm. Geef het nummer van je keus aan, (zie foto). Je krijgt de nieuwe publicatie + kunstwerk uitgereikt bij een nog te organiseren expositie. of ik verstuur deze naar je (geef dan je adres op).

 • € 550 of meer
  Een lang weekend Tripkau

  Ik bied een lang weekend in Juni (vr 11, za 12 en zo 13) een verblijf in Tripkau aan. Leef en beleef de geschiedenis van deze oude grenskazerne. Op deze plek organiseer ik het GRENSWERK project. Ik zal een rondleiding geven op het terrein van de voormalige grenskazerne tussen oost en west Duitsland. En ik zal de werkperiode goed omschrijven. Je slaapt dan in een van de kamers waar ook kunstenaars hebben geslapen. Ontbijt en avondmaal is inbegrepen en zo zullen we net zoals in de GRENSWERK periode samen het avondmaal bereiden en nuttigen. Deze aanbieding is geldig tot een groep van 4 personen (wel afhankelijk van de Corona regelgeving).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023