Hoera!! Hannes - CROOKED COWBOY: Bytsje bryk is minskelyk is geslaagd!

Dankzij 78 donaties die samen € 2.504 opleverden voor Hannes.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

CROOKED COWBOY: Bytsje bryk is minskelyk

Een shortfilm over makersschap en verlichting.

Hannes
Hannes
Beeldmaker

Ik ben een speelse beeldmaker met een interesse in het religieuze en mystieke.

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Speciale Uitnodiging

  WOW DANKJEWEL!! Je ontvangt, naast het digitale filmpakket, een speciale fysieke uitnodiging voor 'FATA MORGANA'; de expositie waar 'Crooked Cowboy' in première zal gaan!

 • € 10 of meer
  Bericht

  Dankjewel :) Wanneer 'Crooked Cowboy' online te zien is, zullen we het jou Z.S.M. laten weten!

 • € 20 of meer
  Digitaal Filmpakket

  Superbedankt! Je ontvangt via de mail een digitaal filmpakket met daarin dingen als; een link naar de film, een digitale poster, 'behind-the-scenes'-footage en een directors cut. Zo kun je zien waar je aan bijgedragen hebt :)

 • € 75 of meer
  Luxe Print

  JE BENT FANTASTISCH!!! Naast het filmpakket en een uitnodiging voor 'FATA MORGANA', stuur ik je een luxe print van de promo-poster thuis. Een waardige trofee voor je nobele gift.

 • € 100 of meer
  Adopteer een Kikker!

  JE BENT EEN GESCHENK, DANKJEWEL!!!! Naast het filmpakket, de uitnodiging en de print, wordt er een kikker naar je vernoemd. Dit betekent dat je in de aftiteling vereeuwigd wordt als essentiële bijdrage aan 'Crooked Cowboy'.

 • € 300 of meer
  Sculptuur uit 'Crooked Cowboy'

  HOE KAN IK JE OOIT BEDANKEN!?!!!! Wat ontzettend fantastisch van je dat je de film zo wilt steunen. Je kunt je niet voorstellen HOE BLIJ we hiermee zijn! Naast alle tegenprestaties hierboven, krijg je ook nog eens een originele kikkersculptuur uit de film thuisgestuurd!! Een warmer thuis kunnen ze zich vast niet wensen ;)

 • € 500 of meer
  Bedrijf als Sponsor

  WAT SUPER DAT JULLIE BEDRIJF DIT PROJECT WIL STIMULEREN! Als tegenprestatie wordt jullie logo in kleur verwerkt in de aftiteling en genoemd als sponsor! Zo kan iedereen zien wat jullie hebben betekend voor 'Crooked Cowboy'!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023