Hoera!! Haarlem Voices - CD opname "Passion and Remembrance" is geslaagd!

Dankzij 220 donaties die samen € 12.805 opleverden voor Haarlem Voices.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

CD opname "Passion and Remembrance"

'Passion and Remembrance’ - een vocaal monument van deze roerige tijd.

Haarlem Voices
Haarlem Voices
-

-

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Geef de CD aan een dierbare met daarin uw persoonlijke boodschap!

  Ontvang onze nieuwe CD met daarin een door u aangegeven persoonlijke boodschap, geschreven en gesigneerd door Haarlem Voices. Een persoonlijke boodschap, bijv. om een dierbare te gedenken of gewoon als bijzonder cadeau! Na aanmelding zullen wij contact met u opnemen voor de tekst van uw boodschap.

 • € 30 of meer
  Ontvang een digitale versie van onze gloednieuwe CD

  Voor dit bedrag bent u straks in het bezit van de digitale versie van de gloednieuwe CD ‘Passion and Remembrance’ van Haarlem Voices.

 • € 35 of meer
  Ontvang onze gloednieuwe CD

  Voor dit bedrag maakt u deel uit van dit fantastische project en bent u straks in het bezit van de gloednieuwe CD ‘Passion and Remembrance’ van Haarlem Voices.

 • € 40 of meer
  Ontvang onze gloednieuwe CD PLUS de digitale versie

  Met deze mooie donatie bent u straks in het bezit van de digitale versie van onze nieuwe CD. Daarbij ontvangt u ook de CD die u voor uzelf kunt houden, of als cadeau kunt geven.

 • € 45 of meer
  Ontvang een gesigneerde CD

  U ontvangt onze gloednieuwe CD gesigneerd door Haarlem Voices.

 • € 80 of meer
  Ontvang de gesigneerde CD plus onze kerst-cd

  Met deze gulle gift bent u straks in het bezit van de gloednieuwe gesigneerde CD ‘Passion and Remembrance’ EN de prachtige Kerst CD van Haarlem Voices.

 • € 150 of meer
  Woon een repetitie van het koor bij en ervaar de magie van het muziekmaken. Ontvang tevens de cd.

  U kunt een repetitie van Haarlem Voices bijwonen en ons aan het werk zien onder de bezielende leiding van onze dirigente Sarah Barett. We kunnen u garanderen dat dit een inspirerende avond zal worden! Vanzelfsprekend ontvangt u ook een gesigneerd exemplaar van onze cd.

 • € 350 of meer
  Vocal coaching voor uzelf!

  Hiervoor krijgt u een vocal coaching (individueel of in klein groepsverband) van Sarah Barett, dirigent/zangdocent van Haarlem voices. Deze duurt ca. 1,5 uur. U kunt zelf een pianist voor de begeleiding meenemen of wij regelen een pianist voor u.

 • € 700 of meer
  Klein Haarlem Voices treedt voor u op.

  Een klein ensemble uit het koor (kwartet of quintet) komt voor u optreden met muziek van Brahms, Britten of stukken uit de renaissance. Dit kan bijv bij een bijzonder diner, een feest of een bruiloft. Duur: ca 30 min.

 • € 1.000 of meer
  U geeft ons een super boost!

  Als ondernemer kunt u ook deel uit maken van dit project. Uw bedrijfsnaam zal zichtbaar zijn in het booklet van de cd en u geeft ons een flinke boost om ons project te realiseren.

 • € 1.250 of meer
  Haarlem Voices komt naar u toe!

  Kunt u geen genoeg krijgen van de klanken van Haarlem Voices? Wij komen naar u toe en verzorgen een concert van ongeveer 45 min. U kunt ons uitnodigen voor een bijzondere gelegenheid, zoals een bruiloft, een jubileum, een kerstviering. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal beschikbaar.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023