Hoera!! Hillie Nooitgedagt - Hillie's debuut boek: Laat los! is geslaagd!

Dankzij 67 donaties die samen € 2.576 opleverden voor Hillie Nooitgedagt.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Hillie's debuut boek: Laat los!

Door uw donatie kunt u mij helpen om de publicatie van mijn eerste boek 'Laat los!' mogelijk te maken.

Hillie Nooitgedagt
Hillie Nooitgedagt
auteur/journalist

Bevlogen dame die houdt van schrijven en vertellen. In januari 2020 heb ik de onderneming Wij Participeren opgericht.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 25 of meer
  Aanbieding voor het boek

  De vaste boekenprijs voor mijn boek zal €18,- euro worden. De verzendkosten ongeveer 4 euro. Ik had deze aanbieding voor mijn crowdfunding op €30,- staan maar voor de mensen die in de laatste week een boek willen bestellen via mijn crowdfunding, kunnen het voor €25,- thuisgestuurd krijgen. Wil je liever geen donatie doen maar wel een boek voor de werkelijke prijs, stuur me een mail: [email protected]

 • € 10 of meer
  Alle kleine beetjes helpen

  Elk bedrag dat u doneert aan dit project zal goed worden besteed. Heel veel dank daarvoor!

 • € 20 of meer
  Uitnodiging voor een boekpresentatie

  Kort na de uitgave van mijn boek zal ik een boekpresentatie geven voor een kleine groep mensen tot ongeveer 20 a 30 personen binnen de coronamaatregelen. Door €20,- of meer te doneren, ontvangt u een uitnodiging voor die presentatie in de omgeving van Den Haag. U kunt dan zelf besluiten om nog een exemplaar van mijn boek te kopen.

 • € 30 of meer
  Ontvang één van mijn gesigneerde boeken

  Doneert u dertig euro of meer dan stuur ik graag een gesigneerd boek naar u toe.

 • € 50 of meer
  Eén gesigneerd boek waarbij een kaart met een persoonlijke bemoediging

  Wanneer u €50,- of meer doneert via deze crowdfunding, ontvangt u 1 exemplaar van mijn boek in de brievenbus met een kaart waarop ik voor u een persoonlijke bemoediging zal schrijven.

 • € 70 of meer
  Twee van mijn boeken met een persoonlijke bemoediging

  Doneert u €70,- of meer aan dit project dan krijgt u twee boeken thuis gestuurd. Behalve een handtekening zal ik een persoonlijke bemoediging voor u schrijven in 1 van de 2 boeken.

 • € 100 of meer
  Prachtige canvas met de foto van de cover van het boek

  Bij een donatie van €100,- ontvangt u een canvas van 40 bij 40 met de foto van de cover van mijn boek. In principe is het alleen met de foto maar mocht u liever de titel of ondertitel van het boek erbij willen, is het bespreekbaar. Als verrassing zal ik een kaart met een persoonlijke bemoediging meesturen.

 • € 120 of meer
  Een mooie canvas aan de muur met een boek

  Voor €120,- of meer ontvangt u een exemplaar van mijn boek met een 40 bij 40 canvas van de coverfoto (zonder letters) bij u thuis.

 • € 200 of meer
  Lezing over Laat los!

  Wanneer u een donatie geeft van €200,- of meer zal ik op verzoek een lezing komen geven over mijn boek en krijgt u één gesigneerd exemplaar cadeau. De keuze om dit via ZOOM te doen of live binnen de corona maatregelen, laat ik aan u. Dit mag ook een lezing zijn voor een groep tot maximaal 30 personen binnen de Coronamaatregelen.

 • € 500 of meer
  Presentatie met high tea op eigen locatie

  Voor een donatie van €500,- of meer, verzorg ik voor u een high tea met een korte boekpresentatie voor maximaal 5 personen wanneer de coronamaatregelen dit weer toestaan. De locatie met bestek en servies voor de high tea dient u zelf te verzorgen. Ik zorg voor een boek voor elke deelnemer, de thee en de versnaperingen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023