Hoera!! Stichting No Academy - No Academy - Yes Society is geslaagd!

Dankzij 77 donaties die samen € 3.775 opleverden voor Stichting No Academy.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

No Academy - Yes Society

Kunstenaars, social designers en wetenschappers werken samen aan complexe maatschappelijke vraagstukken

Stichting No Academy
Stichting No Academy
Laboratory: art&society

No Academy is een laboratorium voor kunstenaars, wetenschappers en social desingers om de 'wicked problems of our time' te onderzoeken

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Een papieren monument voor de papierlozen

  No Academy alumnus en sociaal kunstenaar, Domenique Himmelsbach de Vries heeft twee printen beschikbaar gesteld die wij mogen weggeven. De printen komen van zijn project: Een papieren monument voor de papierlozen, waar er aandacht word gevraagd voor ongedocumenteerde vluchtelingen in Nederland. We hebben maar twee printen om weg te geven dus wees er snel bij!

 • € 10 of meer
  Als bedankje hier een wens voor jou

  Vandaag zingen alle vogels speciaal voor jou!

 • € 25 of meer
  Ontvang een Gifje

  Wij maken als bedankje een Gifje voor jou!

 • € 25 of meer
  Basically glazed ceramics

  Kunstenaar en No Academy deelnemer Rots Brouwer heeft 15 beeldjes gemaakt die wij mogen weggeven. Elke dag geven we 1 beeldje weg aan de hoogste donatie van de dag, ook wordt die persoon uitgenodigd om mee te denken met het project! "basicially glazed ceramics (2020) the work is called Gilles Deleuze and is about interconnectedness, it can be anything you see in it (sometimes i think of roots and clitorises) what do you see? it's one big family there are so many of you maybe one day i will hold you all again, or see you at a party."

 • € 50 of meer
  Potje potentie

  Fides Lapidaire biedt 5 potjes potentie aan: compost gemaakt van menselijke poep en plas, helemaal duurzaam! check haar project Broodje Poep voor meer informatie.

 • € 50 of meer
  Naamsvermelding en toegang tot de eindpresentatie

  Je naam komt op onze (online) eindpublicatie te staan en je krijgt toegang tot de eindpresentatie van het project op 18 juni

 • € 75 of meer
  Artonauten: op expeditie in het Antropoceen

  Ruben Jacobs schreef het boek Artonauten: op expeditie in het Antropoceen. Hij is als expert bij No Academy betrokken en schrijft graag een berichtje in zijn boek voor jou als donateur. En krijg toegang tot de eindpresentatie van het project op 18 juni.

 • € 75 of meer
  Homing inside out . A listening guide for home quarantine

  Krijg de gids Homing inside out. A listening guide for home quarantine van onze partner Soundtrack City en ervaar je stad in geluid En krijg toegang tot de eindpresentatie van het project op 18 juni.

 • € 75 of meer
  Boek - From the police with love

  Krijg het boek From the police with love waar onze social designer Lucy van Dorst aan heeft meegewerkt, inclusief een persoonlijke boodschap van Lucy En krijg toegang tot de eindpresentatie van het project op 18 juni.

 • € 100 of meer
  Boek - Designing for the Common Good

  Krijg het boek van Kees Dorst cadeau met een persoonlijk bericht van de auteur. En krijg toegang tot de eindpresentatie van het project op 18 juni.

 • € 250 of meer
  Soundwalk met borrel

  Krijg een Soundwalk cadeau van onze partner Soundtrack City en No academy verzorgt vooraf een borrel. Voor twee tot vier personen. En krijg toegang tot de eindpresentatie van het project op 18 juni.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023