Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Gift

Je vindt ‘Gezichten van Valkenburg’ een sympathiek en origineel initiatief en doneert € 10 of meer zonder een tegenprestatie te verlangen. De maker van het fotoboek is je innig dankbaar voor jouw genereuze gebaar.

nov 2021 verwachte levertijd.

€ 30 of meer
Fotoboek

Je voorintekent op het fotoboek en ontvangt 'Gezichten van Valkenburg' zonder verzendkosten te hoeven betalen begin november 2021.

nov 2021 verwachte levertijd.

€ 35 of meer
Fotoboek en een originele ansichtkaart uit de jaren '50

Ook jij tekent alvast in op het fotoboek ‘Gezichten van Valkenburg’ (inclusief verzendkosten). Als extraatje krijg je bij het boek een originele ansichtkaart van Valkenburg uit de jaren ’50. Mocht de voorraad originele ansichtkaarten van vroeger uitgeput raken, dan krijg je de extra betaalde € 5.- terug.

nov 2021 verwachte levertijd.

  Tip
€ 60 of meer
Fotoboek en een museumposter van tentoonstelling 'Gezichten van Valkenburg'

Voor dit bedrag krijg je niet alleen het fotoboek ‘Gezichten van Valkenburg’, maar ook de mooie poster van de gelijknamig tentoonstelling in Museum Valkenburg (start november 2021)

nov 2021 verwachte levertijd.

€ 75 of meer
VIP-arrangement

Behalve het fotoboek krijg je ook een persoonlijke rondleiding van de auteur door de gelijknamige tentoonstelling in Museum Valkenburg, een stadswandeling en een gratis lunch aangeboden. Datum in overleg.

nov 2021 verwachte levertijd.

€ 95 of meer
Fotoboek en een Art print op A3-formaat van iconische foto Cas Oorthuys

Voor dit bedrag krijg je niet alleen het fotoboek ‘Gezichten van Valkenburg’, maar ook de iconische foto ‘Recreanten op Goudsberg bij Valkenburg’ van de fameuze fotograaf Cas Oorthuys cadeau. De prent wordt afgedrukt op hoogwaardig Fine Art print papier op A3-formaat (42 x 30 cm). Fraai om in te lijsten en thuis op te hangen!

nov 2021 verwachte levertijd.

€ 250 of meer
Gesigneerd exemplaar van het fotoboek en prominente vermelding naam in boek. Plus de Art Print op aluminium van Cas Oorthuys op A3-formaat.

Wie dit bedrag doneert ontvangt een gesigneerd exemplaar van het fotoboek ‘Gezichten van Valkenburg’. Jouw naam wordt prominent in het binnenwerk bij de sponsors vermeld. Verder krijg je ook nog eens een hoogwaardige afdruk op aluminium met Renaissance wax met ophanghaak van ‘Recreanten op Goudsberg bij Valkenburg’ van Cas Oorthuys erbij.

nov 2021 verwachte levertijd.

€ 1.250 of meer
Minimaal 50 exemplaren van het fotoboek als exclusief relatiegeschenk

Het fotoboek 'Gezichten vanValkenburg' als exclusief relatiegeschenk. Het boek wordt met uw bedrijfslogo op het titelblad als relatiegeschenk uitgevoerd. Minimale afname is 50 exemplaren, Omgerekend is de gereduceerde prijs € 25,- per exemplaar. Andere mogelijkheden zijn vanzelfsprekend ook bespreekbaar.

nov 2021 verwachte levertijd.

"Wat aardig dat je het fotoboek 'Gezichten van Valkenburg' hebt gesteund. Dankzij jouw bijdrage kan dit project een succes worden. Bedankt!"
- Hans Hoenjet

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2021