Hoera!! Hans Hoenjet - Gezichten van Valkenburg is geslaagd!

Dankzij 133 donaties die samen € 7.360 opleverden voor Hans Hoenjet.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Gezichten van Valkenburg

Fotoboek 'Gezichten van Valkenburg’: verrassend beeld van een toeristenstadje

Hans Hoenjet
Hans Hoenjet
Auteur, journalist

Schrijft boeken, recensies & kritieken, interviews, schrijversportretten en reportages. Werkte o.a. voor NRC Handelsblad en HP/DeTijd.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Fotoboek en een museumposter van tentoonstelling 'Gezichten van Valkenburg'

  Voor dit bedrag krijg je niet alleen het fotoboek ‘Gezichten van Valkenburg’, maar ook de mooie poster van de gelijknamig tentoonstelling in Museum Valkenburg (start november 2021)

 • € 10 of meer
  Gift

  Je vindt ‘Gezichten van Valkenburg’ een sympathiek en origineel initiatief en doneert € 10 of meer zonder een tegenprestatie te verlangen. De maker van het fotoboek is je innig dankbaar voor jouw genereuze gebaar.

 • € 30 of meer
  Fotoboek

  Je voorintekent op het fotoboek en ontvangt 'Gezichten van Valkenburg' zonder verzendkosten te hoeven betalen begin november 2021.

 • € 35 of meer
  Fotoboek en een originele ansichtkaart uit de jaren '50

  Ook jij tekent alvast in op het fotoboek ‘Gezichten van Valkenburg’ (inclusief verzendkosten). Als extraatje krijg je bij het boek een originele ansichtkaart van Valkenburg uit de jaren ’50. Mocht de voorraad originele ansichtkaarten van vroeger uitgeput raken, dan krijg je de extra betaalde € 5.- terug.

 • € 75 of meer
  VIP-arrangement

  Behalve het fotoboek krijg je ook een persoonlijke rondleiding van de auteur door de gelijknamige tentoonstelling in Museum Valkenburg, een stadswandeling en een gratis lunch aangeboden. Datum in overleg.

 • € 95 of meer
  Fotoboek en een Art print op A3-formaat van iconische foto Cas Oorthuys

  Voor dit bedrag krijg je niet alleen het fotoboek ‘Gezichten van Valkenburg’, maar ook de iconische foto ‘Recreanten op Goudsberg bij Valkenburg’ van de fameuze fotograaf Cas Oorthuys cadeau. De prent wordt afgedrukt op hoogwaardig Fine Art print papier op A3-formaat (42 x 30 cm). Fraai om in te lijsten en thuis op te hangen!

 • € 250 of meer
  Gesigneerd exemplaar van het fotoboek en prominente vermelding naam in boek. Plus de Art Print op aluminium van Cas Oorthuys op A3-formaat.

  Wie dit bedrag doneert ontvangt een gesigneerd exemplaar van het fotoboek ‘Gezichten van Valkenburg’. Jouw naam wordt prominent in het binnenwerk bij de sponsors vermeld. Verder krijg je ook nog eens een hoogwaardige afdruk op aluminium met Renaissance wax met ophanghaak van ‘Recreanten op Goudsberg bij Valkenburg’ van Cas Oorthuys erbij.

 • € 1.250 of meer
  Minimaal 50 exemplaren van het fotoboek als exclusief relatiegeschenk

  Het fotoboek 'Gezichten vanValkenburg' als exclusief relatiegeschenk. Het boek wordt met uw bedrijfslogo op het titelblad als relatiegeschenk uitgevoerd. Minimale afname is 50 exemplaren, Omgerekend is de gereduceerde prijs € 25,- per exemplaar. Andere mogelijkheden zijn vanzelfsprekend ook bespreekbaar.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023