Televisie 70!

een project van Bas van der Heide — Hilversum, Nederland
Televisie 70!

Een bijzondere documentaire over 70 jaar Nederlandse televisie, gemaakt door liefhebbers van het medium.

Bas van der Heide
Bas van der Heide
Acteur - presentator

Bas van der Heide is acteur, presentator, zanger en schrijver. Hij houdt van het vertellen van verhalen en duikelt ze graag eigenhandig op.

2 projecten gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer
  Bepaal welk fragment je wil zien!

  Als je hiervoor kiest, mag jij een fragmentsuggestie aanleveren. Michel en Bas gaan dan op zoek en verwerken het, als de rechten geregeld kunnen worden, in de documentaire!

 • € 25 of meer
  Vermelding in de aftiteling

  Als je ons steunt met een donatie van 10 euro of meer, dan vermelden we jouw naam (met jouw goedkeuring) als dank in aftiteling! Zo wordt duidelijk dat het project zonder jou hulp niet gerealiseerd had kunnen worden.

 • € 150 of meer
  Kijkje achter de schermen

  Krijg een kijkje achter de schermen bij één van die interviews die Michel en Bas gaan houden met één van de hoofdpersonen van de documentaire.

 • € 250 of meer
  Masterclass over televisie

  Krijg, als aanvulling op de documentaire, een zeer persoonlijke masterclass van Bas van der Heide over de zeventigjarige televisie. Een snelcursus televisiegeschiedenis, met uiteraard een quiz om je kennis te testen! Samen met de andere donateurs kijken we naar een datum die jullie het beste uitkomt en dan plannen we deze leuke en leerzame middag.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023