Hoera!! Saakje Visser - Saakje's bakvorm is geslaagd!

Dankzij 312 donaties die samen € 15.077 opleverden voor Saakje Visser.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Saakje's bakvorm

Bak met dit cakeblik een prachtige cake én bouw er eigenhandig een taart van!

Saakje Visser
Saakje Visser
ontwerper

Mijn wereld draait om zoet. Het bakken van taart, het presenteren ervan en vooral het ontwerpen van alles wat met zoet bakken te maken heeft

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 40 of meer
  1 Prachtige bakvorm

  Yes, hiermee koop je een bakvorm uit de allereerste serie! Dankzij jouw aankoop kan ik mijn droom waarmaken en een matrijs laten maken. Hij wordt opgestuurd in een mooie doos met uiteraard 4 receptkaarten, zodat je direct aan de slag kunt.

 • € 25 of meer
  Doosje met lekkers

  Ben je niet zo'n bakker, maar wel zin in een doosje lekkers via post? Dankjewel! Hiermee kan ik ook een gedeelte van de matrijs betalen.

 • € 65 of meer
  1 Prachtige bakvorm met passende houten plank

  Een prachtige set vormt het cakeblik met de houten plank. Echt een cadeau! Je krijgt het cakeblik en de plank natuurlijk opgestuurd, samen met de receptkaarten.

 • € 75 of meer
  2 Mooie bakvormen

  Koop direct 2 van die mooie vormen, zo kun je ook nog je buurvrouw, beste vriend of oma verrassen met een gaaf cadeau! Ze komen per post naar je toe, en natuurlijk beide verpakt in een mooi doosje met een setje ansichtkaarten met recepten erbij.

 • € 200 of meer
  Workshop in mijn bakstudio

  Altijd al nieuwsgierig hoe ik werk, hoe mijn werkplaats er uit ziet? We gaan een middag bakken, niet maar 1 taart natuurlijk, maar een kleine zoete tafel die je vervolgens mee naar huis mag nemen! De workshop is voor maximaal 2 personen.

 • € 500 of meer
  Jouw recept bij de bakvormen

  Altijd al gedroomd om jouw recept aan heel Nederland te laten zien? Bij de bakvorm komen 4 receptkaarten, één daarvan kan van jou zijn. Ik ga uiteraard jouw recept uitproberen, uitwerken in tekst én natuurlijk mooie foto's ervan maken. En dan komt je receptkaart bij deze eerste serie bakvormen met naamsvermelding. Hiernaast krijg je natuurlijk zelf ook een bakvorm, anders kun je je eigen recept niet uitproberen. En als kers op de taart: een prachtige afdruk van de foto van jouw cake/taart voor in je keuken, gemaakt door Ronald Zijlstra Fotografie.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023