Wij.land: boer en kunstenaar

een project van Lisa Ruseler — Westelijk Veenweide gebied
Wij.land: boer en kunstenaar

Kunstfietsroute waar boeren, kunstenaars en burgers samenkomen voor een gezond en co-creatief landschap

Lisa Ruseler
Lisa Ruseler
Creatief projectleider

Creatief projectleider die kunst en design wil gebruiken om oplossingen te vinden voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken

2 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 75 of meer
  Kunstwerk gemaakt door ons landschap

  Jemig! Wat een prachtige bijdrage aan ons project, duizend maal dank! Kunstenares Marthe Sophie Zeevenhooven is bezig met het experimenteren met kunstwerken voor langs de route, gemaakt door het landschap. Als dank krijgt u een klein landschapje van deze experimenten opgestuurd!

 • € 10 of meer
  Een bodemdiertje en eeuwige dank

  Eeuwige dank! Behalve steun voor dit project, steun je met jouw bijdrage ook een bodemdiertje en een gezonde bodem om in te leven!

 • € 25 of meer
  Koffie, thee of ijsje op de route

  Heel erg bedankt voor jouw steun! Jij krijgt van ons 2 koffie, thee of ijsjes om van te genieten als je onze route gaat fietsen!

 • € 50 of meer
  Wilder-Land Theepakket

  Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage en steun! Als dank ontvang je een Wilder-Land Theepakket: (on)kruidenthee die de Nederlandse biodiversiteit herstelt!

 • € 65 of meer
  "Boter, Kaas en Eieren"

  Wauw! Dank voor jouw mooie bijdrage aan ons project! Als dank krijg je van ons een pakket met lekkers van boerderij De Groene Griffioen en lokale producenten! Je mag het pakket afhalen tijdens het fietsen van onze route, of we kunnen het pakket opsturen als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen!

 • € 100 of meer
  Een rondleiding bij de boer over regeneratieve landbouw

  Wat een mooie bijdrage, te gek! Hartelijk dank voor de steun! Met deze bijdrage krijgt u van ons 2 plekken voor een rondleiding bij de boer over regeneratieve landbouw, wanneer onze route live is!

 • € 400 of meer
  Arrangement bij Villa Oldenhoff

  Ongelooflijk! Wat een geweldige bijdrage! Dank voor de steun en het vertrouwen in ons project. Als dank krijgt u een arrangement + overnachting voor 2 personen bij Villa Oldenhoff, een bijzondere bed & breakfast te midden van het boerenleven die langs onze route ligt, plus een klein stukje kunst-landschap gemaakt door de microben, bodemdiertjes en wormen van het prachtige veenweide gebied!

 • € 1.000 of meer
  Workshop 6-20 pers. van kunstenares en Creative Autonomy Trainer Marthe Sophie Zeevenhooven

  ... We hebben bijna geen woorden voor deze fantastische bijdrage, dankuwel! Als dank krijgt u een workshop creatief werken voor 6 tot 20 personen van Marthe Sophie Zeevenhooven. De workshop is gebaseerd op de psychologische en neurologische principes van creativiteit gecombineerd met de uitgangspunten van regeneratieve landbouw. Integreer de regeneratieve landbouw principes van inspiratie, natuur, sociaal profijt en financieel profijt in je dagelijkse (werk)leven!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021