Hoera!! Lisa Ruseler - Wij.land: boer en kunstenaar is geslaagd!

Dankzij 176 donaties die samen € 8.010 opleverden voor Lisa Ruseler.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Wij.land: boer en kunstenaar

Kunstfietsroute waar boeren, kunstenaars en burgers samenkomen voor een gezond en co-creatief landschap

Lisa Ruseler
Lisa Ruseler
Creatief projectleider

Creatief projectleider die kunst en design wil gebruiken om oplossingen te vinden voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  Koffie, thee of ijsje op de route

  Heel erg bedankt voor jouw steun! Jij krijgt van ons 2 koffie, thee of ijsjes om van te genieten als je onze route gaat fietsen!

 • € 10 of meer
  Een bodemdiertje en eeuwige dank

  Eeuwige dank! Behalve steun voor dit project, steun je met jouw bijdrage ook een bodemdiertje en een gezonde bodem om in te leven!

 • € 50 of meer
  Wilder-Land Theepakket

  Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage en steun! Als dank ontvang je een Wilder-Land Theepakket: (on)kruidenthee die de Nederlandse biodiversiteit herstelt!

 • € 65 of meer
  "Boter, Kaas en Eieren"

  Wauw! Dank voor jouw mooie bijdrage aan ons project! Als dank krijg je van ons een pakket met lekkers van boerderij De Groene Griffioen en lokale producenten! Je mag het pakket afhalen tijdens het fietsen van onze route, of we kunnen het pakket opsturen als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen!

 • € 75 of meer
  Kunstwerk gemaakt door ons landschap

  Jemig! Wat een prachtige bijdrage aan ons project, duizend maal dank! Kunstenares Marthe Sophie Zeevenhooven is bezig met het experimenteren met kunstwerken voor langs de route, gemaakt door het landschap. Als dank krijgt u een klein landschapje van deze experimenten opgestuurd!

 • € 100 of meer
  Een rondleiding bij de boer over regeneratieve landbouw

  Wat een mooie bijdrage, te gek! Hartelijk dank voor de steun! Met deze bijdrage krijgt u van ons 2 plekken voor een rondleiding bij de boer over regeneratieve landbouw, wanneer onze route live is!

 • € 150 of meer
  Actieve partner van de kunst-fietsroute

  Steun jij dit project als actieve partner? Dan is deze tegenprestatie speciaal voor jou! Speciale naamsvermelding als actieve partner van de route in de uitingen over en op de route: deze kunst-fietsroute wordt mede mogelijk gemaakt door [jouw naam]! Dank voor de mooie bijdrage en de steun!

 • € 400 of meer
  Arrangement bij Villa Oldenhoff

  Ongelooflijk! Wat een geweldige bijdrage! Dank voor de steun en het vertrouwen in ons project. Als dank krijgt u een arrangement + overnachting voor 2 personen bij Villa Oldenhoff, een bijzondere bed & breakfast te midden van het boerenleven die langs onze route ligt, plus een klein stukje kunst-landschap gemaakt door de microben, bodemdiertjes en wormen van het prachtige veenweide gebied!

 • € 1.000 of meer
  Workshop 6-20 pers. van kunstenares en Creative Autonomy Trainer Marthe Sophie Zeevenhooven

  ... We hebben bijna geen woorden voor deze fantastische bijdrage, dankuwel! Als dank krijgt u een workshop creatief werken voor 6 tot 20 personen van Marthe Sophie Zeevenhooven. De workshop is gebaseerd op de psychologische en neurologische principes van creativiteit gecombineerd met de uitgangspunten van regeneratieve landbouw. Integreer de regeneratieve landbouw principes van inspiratie, natuur, sociaal profijt en financieel profijt in je dagelijkse (werk)leven!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023