ONTDEK MIJN BOEK LIEVER NU DAN OOIT.

een project van LASTXAME — Amsterdam, Nederland
ONTDEK MIJN BOEK LIEVER NU DAN OOIT.

ONTDEK MIJN BOEK LIEVER NU DAN OOIT.

LASTXAME
LASTXAME
Kunstenaar die schrijft

LASTXAME is een kunstenaar die je in laat zien dat de kracht van vooruitgang verandering is.

 • Helaas!

  Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 10 of meer
  Het boekje

  Fantastisch als je mijn actie met 10 euro wilt steunen. Dankjewel daarvoor! Als dank stuur ik graag het boekje Liever nu dan ooit naar je op.

 • € 11 of meer
  Absoluut helemaal niks

  Houd je helemaal niet van lezen en vind je kunst vooral heel erg saai, maar wil je toch meehelpen deze crowdfunding te laten slagen? Uhmm oké. Best gek, maar help vooral mee! In dat geval kun je 11 euro doneren en krijg je daar absoluut helemaal niks voor terug.

 • € 110 of meer
  Het boekje en een kunstwerk op papier

  Overweeg je om 110 euro te doneren? Supertof! Mocht je het daadwerkelijk doen, dan stuur ik als dank graag het boekje Liever nu dan ooit naar je op! Daarnaast zou ik het leuk vinden om je één van mijn kunstwerken op papier cadeau te doen. Kijk op lastxame.com voor alle nog beschikbare werken.

 • € 250 of meer
  50 boekjes (5 euro per boekje)

  Je bent waarschijnlijk één van de boekinkopers die ik heb benaderd. Heel tof dat je overweegt om mijn boek in jullie (boek)winkel te gaan verkopen. Mocht je 250 euro doneren, dan krijg je 50 boekjes en signeer ik ze als dank allemaal voor je! Daarnaast zou ik je graag een A2-poster van het kunstwerk Push Boundaries willen geven. Dit is het kunstwerk dat de cover siert.

 • € 500 of meer
  100 boekjes (5 euro per boekje)

  Je bent waarschijnlijk één van de boekinkopers die ik heb benaderd. Heel tof dat je overweegt om mijn boek in jullie (boek)winkel te gaan verkopen. Mocht je 500 euro doneren, dan krijg je 100 boekjes en signeer ik ze als dank allemaal voor je! Daarnaast zou ik je graag een A2-poster van het kunstwerk Push Boundaries willen geven. Dit is het kunstwerk dat de cover siert.

 • € 510 of meer
  Het boekje + een kunstwerk (op canvas)

  Ben je echt van plan om 500 euro te gaan doneren? Holyf#ck dat is echt supernice! Denk er eerst even goed over na, want het is best een bedrag. Mocht je het uiteindelijk echt gaan doen, dan stuur ik als bedankje graag het boekje Liever nu dan ooit naar je op! En daarnaast zou ik het leuk vinden om je één van mijn kunstwerken op canvas cadeau te doen. Kijk op lastxame.com voor alle nog beschikbare werken.

 • € 7.820 of meer
  Het allereerste exemplaar (de proefdruk)

  Overweeg je om het gehele streefbedrag in één keer te doneren? Holyf#ck! Deze gedachte alleen al vind ik helemaal ge-wel-dig!! Yeahhhh!! WhoopWhoop! Bam! Mocht je dit daadwerkelijk gaan doen, dan zou ik heel graag het allereerste boekje (de proefdruk die je in de video ziet) aan je willen overhandigen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021