Hoera!! Ruchama - NICELAND is geslaagd!

Dankzij 108 donaties die samen € 8.100 opleverden voor Ruchama.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

NICELAND

Een fotografische documentaire over het IJslandse gevangenis- en rechtssysteem.

Ruchama
Ruchama
Fotografie

Wij zijn Mandy, Ruchama, Zoë en Xandrine. Vier studenten van de Fotovakschool. Wij maken een project over het IJslandse gevangenissysteem.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Gesigneerd boek

  Wauw, hartstikke bedankt voor uw donatie! Door uw bijdrage zijn we een stapje dichterbij het verwezenlijken van ons project. U krijgt één van onze gesigneerde boeken thuisgestuurd of u kunt het ophalen bij de expositie.

 • € 10 of meer
  Uitnodiging voor onze expositie

  Bedankt voor uw donatie! Wij willen u graag uitnodigen voor onze expositie.

 • € 20 of meer
  Foto print 10x15

  We zijn heel erg dankbaar voor uw bijdrage! Wij willen u bedanken met één van de tien door ons geselecteerde foto's. Met als extraatje een uitnodiging voor onze expositie.

 • € 40 of meer
  Twee foto prints 10x15 of 15x20

  Altijd al IJsland van dichtbij willen bewonderen? Als dank voor uw bijdrage, willen wij u twee van de tien door ons geselecteerde foto's aanbieden, formaat naar keuze. Uiteraard bent u ook welkom op de expositie.

 • € 100 of meer
  Gesigneerd boek met naamsvermelding

  Héél erg bedankt voor uw gulle donatie. Als blijk van waardering willen wij u een speciaal plekje in het boek geven, deze krijgt u thuisgestuurd of kunt u ophalen bij de expositie.

 • € 150 of meer
  Gesigneerd boek met naamsvermelding en fotoprint 30x40

  Voor dit mooie gebaar naar ons project toe, willen wij u bedanken met een prachtig geschenk. Deze bestaat uit een gesigneerd boek met uw naam in het dankwoord, en een print naar keuze op A3 formaat. Het geschenk kunt u ophalen bij de expositie of thuisgestuurd krijgen.

 • € 200 of meer
  Fotoshoot en een gesigneerd boek

  Hartelijk bedankt voor dit speciale bedrag. Wij willen u hier iets bijzonders voor terug geven. Wij bieden u een zelf in te vullen fotoshoot aan (van 60 minuten). Daarnaast ontvangt u een gesigneerd boek thuis of u kunt deze ophalen bij de expositie.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023