NICELAND

een project van Niceland — Reykjavik, IJsland
NICELAND

Een fotografische documentaire over het IJslandse gevangenis- en rechtssysteem.

Niceland
Niceland
Fotografie

Wij zijn Mandy, Ruchama, Zoë en Xandrine. Vier studenten van de Fotovakschool. Wij maken een project over het IJslandse gevangenissysteem.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  Gesigneerd boek

  Wauw, hartstikke bedankt voor uw donatie! Door uw bijdrage zijn we een stapje dichterbij het verwezenlijken van ons project. U krijgt één van onze gesigneerde boeken thuisgestuurd of u kunt het ophalen bij de expositie.

 • € 10 of meer
  Uitnodiging voor onze expositie

  Bedankt voor uw donatie! Wij willen u graag uitnodigen voor onze expositie.

 • € 20 of meer
  Foto print 10x15

  We zijn heel erg dankbaar voor uw bijdrage! Wij willen u bedanken met één van de tien door ons geselecteerde foto's. Met als extraatje een uitnodiging voor onze expositie.

 • € 40 of meer
  Twee foto prints 10x15 of 15x20

  Altijd al IJsland van dichtbij willen bewonderen? Als dank voor uw bijdrage, willen wij u twee van de tien door ons geselecteerde foto's aanbieden, formaat naar keuze. Uiteraard bent u ook welkom op de expositie.

 • € 100 of meer
  Gesigneerd boek met naamsvermelding

  Héél erg bedankt voor uw gulle donatie. Als blijk van waardering willen wij u een speciaal plekje in het boek geven, deze krijgt u thuisgestuurd of kunt u ophalen bij de expositie.

 • € 150 of meer
  Gesigneerd boek met naamsvermelding en fotoprint 30x40

  Voor dit mooie gebaar naar ons project toe, willen wij u bedanken met een prachtig geschenk. Deze bestaat uit een gesigneerd boek met uw naam in het dankwoord, en een print naar keuze op A3 formaat. Het geschenk kunt u ophalen bij de expositie of thuisgestuurd krijgen.

 • € 200 of meer
  Fotoshoot en een gesigneerd boek

  Hartelijk bedankt voor dit speciale bedrag. Wij willen u hier iets bijzonders voor terug geven. Wij bieden u een zelf in te vullen fotoshoot aan (van 60 minuten). Daarnaast ontvangt u een gesigneerd boek thuis of u kunt deze ophalen bij de expositie.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021