Monkeyproud peuter- en kinderpodcasts

een project van Renate de Boer — Oss
Monkeyproud peuter- en kinderpodcasts

Peuter- en kinderpodcasts voor het ontdekken van de buitenwereld.

Renate de Boer
Renate de Boer

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 125 of meer
  Uitnodiging voor het lanceringsevenement!

  Eind augustus of begin september zal een lanceringsevenement georganiseerd worden om de eerste podcast met een knal te lanceren! Wil je hierbij zijn, dan ben je bij het kiezen van deze tegenprestatie van harte uitgenodigd!

 • € 10 of meer
  Oneindige dankbaarheid

  Onwijs bedankt dat je me wil steunen met dit project!

 • € 25 of meer
  Primeur

  Ontvang als eerste de podcasts wanneer ze af zijn een week voordat ze officieel op alle kanalen gepubliceerd worden!

 • € 50 of meer
  Vernoeming

  Op de website zal jouw naam genoemd worden voor het mede mogelijk maken van de eerste podcasts. Dit mag uiteraard ook een bedrijfsnaam zijn (incl. logo).

 • € 75 of meer
  Grootste fan

  Als grootste fan krijg je uiteraard de oneindige dankbaarheid, de primeur (als eerste de podcast ontvangen een week voordat deze gepubliceerd wordt), de vernoeming op de website én je krijgt de primeur van het eerste t-shirt van Monkeyproud thuisgestuurd.

 • € 250 of meer
  Uitgebreide vernoeming en link

  Op de website van Monkeyproud zal jouw (bedrijfs-)naam en evt. een logo genoemd/geplaatst worden voor het mede mogelijk maken van de eerste podcasts. Daarnaast wordt er plaatsgemaakt voor een korte beschrijving (met reden van donatie en omschrijving van perdoon/bedrijf) en een link naar een website.

 • € 500 of meer
  Samen een podcast schrijven!

  Samen zullen wij (ofwel in real life, danwel via zoom) een peuterpodcast schrijven! We bedenken samen een onderwerp en gaan daar een tekst bij verzinnen. Ook kunnen we samen een melodie verzinnen (al komt het bij mij vaak niet wanneer ik het probeer te forceren) en een tekst voor onder de melodie. De podcast zal worden gepubliceerd op Patreon en op de social media kanalen van Monkeyproud.

 • € 750 of meer
  Adopteer een podcast

  Op de website zal duidelijk gemaakt worden dat één specifieke podcast (naar keuze) mede mogelijk is gemaakt door jou of jouw bedrijf. Ook zal dit in de omschrijvingen van de podcast genoemd worden op alle kanalen waar deze gepubliceerd zal worden.

 • € 1.000 of meer
  Neem je favoriete podcast met je eigen stem op!

  Je kiest één van de peuterpodcasts uit die we samen gaan opnemen in een studio met jouw eigen stem! De podcast zal worden gepubliceerd op Patreon en op de social media kanalen van Monkeyproud. PS: wanneer we dit kunnen uitvoeren hangt uiteraard af van de corona-maatregelen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023