Hoera!! Zoë van Huit - Waar Woorden Tekortschieten KlinktMuziek is geslaagd!

Dankzij 66 donaties die samen € 2.285 opleverden voor Zoë van Huit.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Waar Woorden Tekortschieten KlinktMuziek

Het project waar verschillende mensen met en door muziek op zoek gaan naar woorden voor hun eigen verhaal

Zoë van Huit
Zoë van Huit
Docerend Musicus

Muzikale verhalen samenbrengen

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Een Ticket voor de Luistersessie + Pre-order Vinylplaat

  Je gaat naar de album release luistersessie op een toffe locatie in Zwolle en ontvangt het album op vinyl (hopelijk mogen we dan weer bij elkaar komen, anders wordt het een digitale luistersessie). Op deze avond gaan we samen luisteren naar het album en worden de verhalen achter de nummers gedeeld. Je gaat naar huis met het album op vinyl. In de hoes vind je foto’s van het proces met de verhalen achter de nummers. Er zijn maar een aantal oplagen beschikbaar, dus een collector’s item!

 • € 15 of meer
  Een Virtuele Glimlach

  Je ontvangt een exclusieve review van het proces in je mailbox!

 • € 20 of meer
  Eervolle Vermelding

  Jouw naam wordt vermeld op de vinylplaat. Dankzij jouw steun kan dit project gerealiseerd worden, dank je wel!

 • € 25 of meer
  Digitale Download Album

  Je ontvangt een unieke link waar je het album kan downloaden en beluisteren.

 • € 35 of meer
  Pre-order Vinylplaat

  Je ontvangt het album op vinyl. In de hoes vind je foto’s van het proces met de verhalen achter de nummers. Er zijn maar een aantal oplagen beschikbaar, dus een collector’s item!

 • € 55 of meer
  Zangles

  Je krijgt een zangles van 45 minuten. Voor de zangles kies je zelf een nummer uit wat je graag wil zingen. Tijdens de zangles leer je hoe je gebruik maakt van jouw zangstem en ga je door zang techniek jouw eigen geluid ontwikkelen. *locatie Zwolle*

 • € 70 of meer
  Twee Tickets voor de Release Luistersessie + Exclusieve Preview

  Je krijgt twee tickets voor de album release luistersessie op een toffe locatie in Zwolle (hopelijk mogen we dan weer bij elkaar komen, anders wordt het een digitale luistersessie). Vooraf ontvang je een exclusieve review in je mailbox. Op deze avond gaan we samen luisteren naar het album en worden de verhalen achter de nummers gedeeld. Een feestje wat je niet wil missen!

 • € 250 of meer
  Sing and Songwriting Workshop

  Na een kennismaking gaan we in vier sessies samen een nummer schrijven en zingen over jouw verhaal! Het nummer wordt opgenomen met piano en jij zingt jouw eigen nummer in. Het mp3-bestand krijg je mee als aandenken voor thuis.

 • € 350 of meer
  Duo Concert

  Je ontvangt een verzorgd concert op locatie (in je woonkamer, jullie trouwdag, voor de deur van een vriend of een digitale muzikale boodschap) door mij met een gitarist. We spelen nummers van de plaat, eigen nummers en/of covers. Verzoekjes zijn welkom! *extra kosten wanneer er meer dan 25 km buiten Zwolle gereisd moet worden*

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023