Hoera!! Wietske Blokker - Help!!! Pegasus is zoek! is geslaagd!

Dankzij 112 donaties die samen € 6.090 opleverden voor Wietske Blokker.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Help!!! Pegasus is zoek!

'Flip en het vliegende paard', met tekeningen van The Tjong-Khing

Wietske Blokker
Wietske Blokker

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 80 of meer
  Exemplaar ‘Flip’ en voorleessessie

  Ken je een basisschool of basisschoolleerling met weinig of geen boeken? Die krijgt een exemplaar van Flip en het Vliegende Paard. En ik kom eruit voorlezen!

 • € 20 of meer
  het oorspronkelijke begin

  Wat aardig! Wist je trouwens dat Flip eerst Isis heette? Gevaarlijke naam! Ik mail je het totaal andere, oorspronkelijke begin.

 • € 40 of meer
  rondleiding door "Botsing"

  Als dank, dank, dank een rondleiding door de tentoonstelling met werk van Chiel Veffer en Dick Simonis. Op een zaterdag of zondag. Locatie: WG Kunst Amsterdam.

 • € 50 of meer
  een feestje met pony's

  Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Anderhalf uur stoeien met pony's: versieren, borstelen, parcourtje afleggen, voltigeren. Minimaal 6 kinderen, Amsterdam, IJburg. Extra: het boekje 'Retabel' van de Siciliaanse schrijver Vincenzo Consolo

 • € 60 of meer
  gesigneerd exemplaar 'Flip'

  Als dank voor je gulle gift ontvang je een door de schrijfster gesigneerd exemplaar van 'Flip en het Vliegende Paard'! Extra: het boekje 'Retabel' van de Siciliaanse schrijver Vincenzo Consolo.

 • € 70 of meer
  workshop 'Illustreren' geïnspireerd op het werk van Thé Tjong-Khing

  Voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Op een zaterdag of zondag. Minimaal 6 deelnemers per workshop. Extra: het boekje 'Retabel' van de Siciliaanse schrijver Vincenzo Consolo.

 • € 75 of meer
  affiche van een illustratie uit 'Flip' , door Thé Tjong-Khing gesigneerd

  Mijn dank is groot! Ook Pegasus schenkt je zijn handtekening in de vorm van een gevlamde veer! Formaat affiche: 70x50 cm. Extra: het boekje 'Retabel' van de Siciliaanse schrijver Vincenzo Consolo.

 • € 100 of meer
  twee kaartjes voor de onofficiële presentatie van 'Flip' , met film en muziek

  Ik word er verlegen van... Neem ook een door The Tjong-Khing gesigneerd affiche van een illustratie uit 'Flip' mee! Minimaal 15 aanmeldingen. Locatie: Perdu, Amsterdam. Extra: het boekje 'Retabel' van de Siciliaanse schrijver Vincenzo Consolo.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023